Party-terror mot naboene

Dagen etter at svensk politi foretok en razzia på stamstedet, terroriserte Ljungberg naboene på nachspielet.

MODELL OG FOTBALLSPILLER: Fredrik Ljungberg er stjerne både hos Calvin Klein og Arsenal. Dessuten skal han være en bra partyløve. Foto: Scanpix/AP
MODELL OG FOTBALLSPILLER: Fredrik Ljungberg er stjerne både hos Calvin Klein og Arsenal. Dessuten skal han være en bra partyløve. Foto: Scanpix/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Festlige Freddie !

- Nå er det faen meg nok!, skrek en av naboene til Arsenal-spiller og Calvin Klein-modell Fredrik Ljungberg (29) klokken 05 i natt.

Fotballstjernen leide seg en villa under tennisuken i Båstad i Sverige, og invitert samtlige kjendiser i byen til nachspiel.

Og mens resten av Arsenal forberedte seg til en ny sesong, skrudde "Freddie" på stereoanlegget og holdt det gående helt frem til 07 søndag morgen.

Og i løpet av natten hadde det vær til dels høy temperatur, både på nachspielet og utenfor gjerdet, forteller Aftonbladet.

- Nå er det faan meg nok. Begriper dere det ikke, dere må gi dere, skrek en av naboene over tregjerdet.

Til slutt kom Ljungbergs livvakt ut for å snakke med mannen, som umiddelbart tok til motmæle:

- Jeg prøver ikke å komme meg inn på festen, jeg vil bare spørre så pent om de kan dempe seg, sa mannen fortvilet.

Livvakten på sin side slapp stadig flere inn på festen samtidig som han diskuterte med naboene.

Klokken 06.30 steg volumet til uante høyder, samtidig som festdeltagerne stemte i med allsang til tonene av Robbie Williams "Angels".

En halvtime senere var det slutt. Da tuslet blant annet tennisstjernen Bjørn Borg (51) hjemover... Noen timer senere satt han på vip-tribunen å så finalen i tennisturneringen sammen med blant andre tidligere SAS-sjef Jan Carlzon.

Narkorazzia

I løpet av helgen foretok også svensk politi store narkorazziaer på flere kjendisfester i Båstad - og i følge ryktene ble et av de mest populære in-stedet i Båstad, Pepes Bodega, besøkt av lovens lange arm.

"Pepes" er in-stedet der man kan bestille Champagne til 25.000 kroner flasken, og det er  hit de fleste  kjendisene stikker etter tenniskampene.

For å i det hele tatt få et bord på dette stedet, må man bla opp for minst to 75 centiliters Cristal- champagne til 3950 kroner.

KRONPRINSESSE VICTORIA FESTET OGSÅ - KLIKK HER!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer