PARODI: NRK-profil Ingunn Solheim ble parodiert i programmet «Underholdningsavdelingen». Bildet til høyre viser Ine Jansen i rollen som Solheim. Foto: NRK
PARODI: NRK-profil Ingunn Solheim ble parodiert i programmet «Underholdningsavdelingen». Bildet til høyre viser Ine Jansen i rollen som Solheim. Foto: NRK Vis mer

Ingunn Solheim:

- Parodien var passe vond

Ingunn Solheims stirrende blikk ble gjort narr av på TV.

Publisert

(Se og Hør): I fjor havnet NRK-programleder Ingunn Solheim (37) ufrivillig i søkelyset da humorprogrammet «Underholdningsavdelingen» laget et parodi på henne.

- Eg stirrer med store auge i kamera slik at folk lurar på om eg er gal, eller berre veldig, veldig smart, sa komiker Ine Jansen i rollen som Solheim.

I et nytt intervju innrømmer Ingunn at parodien tar henne på kornet.

LES MER: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese mer om Ingunn Solheim og blant annet om Farmen-Gautes nye kjæreste. Foto: Faksimile
LES MER: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese mer om Ingunn Solheim og blant annet om Farmen-Gautes nye kjæreste. Foto: Faksimile Vis mer

- Jeg ser jo litt gal ut på TV. Jeg har så mye mimikk i ansiktet! Stirrer kanskje litt. Men det handler om konsentrasjon, altså. Parodien var passe vond. Altså god, uttaler hun til Dagbladet Magasinet.

37-åringen stiller politikere til veggs i NRK-programmet «Debatten».

I høst leder hun også partilederdebattene i forkant av stortingsvalget sammen med Jarle Roheim Håkonsen (48).

- Helt fantastisk

Ingunn Solheim er ikke den første kjendisen som har vært utsatt for ha blitt parodiert.

Tidligere i år ble blant annet flere av årets «Farmen kjendis»-stjernene parodiert i en humoristisk video av blogger og youtuber Bjørnar Løberg.

Saken fortsetter nedenfor.

SAMBOEREN: Ingunn Solheim er i et forhold med Lars Hognestad, som er TV-produsent,
komikonge og tidligere programleder. Her er de i
50-årslaget til Fredrik Skavlan. Foto: Andreas Fadum
SAMBOEREN: Ingunn Solheim er i et forhold med Lars Hognestad, som er TV-produsent, komikonge og tidligere programleder. Her er de i 50-årslaget til Fredrik Skavlan. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I likhet med Solheim tok de fleste deltakerne spøken med et smil.

- Jeg syntes den var helt fantastisk. Det er så hysterisk morsomt! Han er så utrolig flink. Særlig parodien av Tore og Petter, og Lothepus. Eller, alle parodiene var jo fantastiske, sa Linni Meister til Dagbladet den gang.

Også Vendela Kirsebom var begeistret over påfunnet til Løberg.

- Ja, absolutt, den var kjempemorsom! Jeg synes hele greia var dødsmorsom. Han har tatt de tingene som gjør at man kan le av det. Jeg håper at det kommer flere, at det blir en liten føljetong av det, sa Kirsebom.

Saken fortsetter nedenfor.

TOMMYLIFE: Bloggeren Bjørnar Løberg aka Tommylife har laget tidenes parodi av årets deltakere i «Farmen Kjendis». Den hysteriske videoen har blitt delt i kanonfart den siste uka. YouTube-kontoen til Løberg finner du her: https://www.youtube.com/user/SuperTommylife/videos Vis mer

Tre kilo lateks

I 2009 ble også «Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim (47) en del av Kristian Valens (42) sketsjer under programmet «Valens frokost-TV».

For å fremstå som Kvadsheim måtte Valens sminkører montere et massivt ekstra lag med lateks på hodet til den norske komikeren.

47-åringen lo imidlertid godt av spøken.

- Jeg ser ut som jeg er gravd frem fra kjelleren, og hodet med tre kilo lateks ser veldig tungt ut, men det er veldig luftig her oppe, spøkte Hallgeir Kvadsheim til Seoghør.no.

- Jeg har ledd mye av ham, og jeg synes det tøft. Det er rett og slett smigrende at en så dyktig komiker parodierer meg, sa han videre.

TOK DET MED ET SMIL: Hallgeir Kvadsheim lo godt av Kristian Valens (t.h) parodi i 2009. Foto: Andreas Fadum / TV Norge
TOK DET MED ET SMIL: Hallgeir Kvadsheim lo godt av Kristian Valens (t.h) parodi i 2009. Foto: Andreas Fadum / TV Norge Vis mer

LES OGSÅ: Se kjendisenes egne selfies fra Elle-festen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer