FLAT? - Ved et punkt sa hun at "Jeg vil gjøre det eller det, jeg er så flat!". Men plutselig endret hun mening og sa at "Jeg elsker dem, jeg bryr meg ikke - jeg elsker dem!", sier Paris Hiltons mamma. Foto: All Over Press
FLAT? - Ved et punkt sa hun at "Jeg vil gjøre det eller det, jeg er så flat!". Men plutselig endret hun mening og sa at "Jeg elsker dem, jeg bryr meg ikke - jeg elsker dem!", sier Paris Hiltons mamma. Foto: All Over PressVis mer

- Paris ville forstørre puppene

Nye avsløringer rundt superstjernen, denne gangen fra moren.

SEHER.NO: Paris Hiltons (28) mor åpner seg nå opp rundt datterens planer om å forstørre puppene sine. Moren insisterer nå på at milliardær- og partyprinsessen hadde planlagt å legge seg under kniven, men at hun "backet" i siste sekund.

Kathy Hilton hevder nemlig at 28-åringen ble lei av hennes "flate" bryster, og at hun dermed begynte å utforske mulighetene for brystimplantater.

Samtidig avslører altså Kathy at TV-stjernen, som nylig innrømmet at hun er redd for kosmetiske operasjoner, plutselig snudde om og skrinla operasjonsplanene.

- Ved et punkt sa hun at "Jeg vil gjøre det eller det, jeg er så flat!". Men plutselig endret hun mening og sa at "Jeg elsker dem, jeg bryr meg ikke - jeg elsker dem!", sier Paris Hiltons mamma, Kathy Hilton, til Fox News.

Tidligere har hotellarvingen innrømmet at en annen ting ved henne er falsk - hennes karakteristiske babystemme...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paris innrømmer at den er falsk