TREFFER VENNER PÅ TV: Paris Hilton har hatt stor suksess med sitt realitykonsept "Paris Hiltons BFF", hvor folk konkurrerer om å bli hennes nye venn. Her er hun i reklame for en av de amerikanske versjonene av programmet. Jenta som er gått bort er ikke Foto: TV3
TREFFER VENNER PÅ TV: Paris Hilton har hatt stor suksess med sitt realitykonsept "Paris Hiltons BFF", hvor folk konkurrerer om å bli hennes nye venn. Her er hun i reklame for en av de amerikanske versjonene av programmet. Jenta som er gått bort er ikke Foto: TV3Vis mer

Paris' venn funnet død

- Jeg er utrolig lei meg.

SEHER.NO: Paris Hilton (28) er i sorg etter at en venninne av henne ble funnet død i Storbritannia fredag, ifølge The Sun.

Kat McKenzie fra Guilford Surrey hadde kommet på andreplass i den britiske versjonen av realityserien "Paris Hiltons BFF", hvor den norskættede milliardærarvingen jakter på en ny bestevenn.

Dødsårsaken er ifølge nettstedet Metro.co.uk ennå ikke klar, men politiet behandler det ikke som et mistenkelig dødsfall.

"Det var trist å høre om hennes bortgang. Tankene mine går til hennes venner og familie. Elsker deg, Kitty Kat. RIP," skrev Paris Hilton senere på sin Twitter-side ifølge nettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ble hemmelig overvåket