I TÅRER: En gråtende Paris forlater hjemmet sitt før hun ble satt i fengsel før på nytt. Foto: Scanpix
I TÅRER: En gråtende Paris forlater hjemmet sitt før hun ble satt i fengsel før på nytt. Foto: ScanpixVis mer

Paris tilbake i fengsel

Paris Hilton fikk knapt trukket pusten før hun var tilbake bak lås og slå.

SE VIDEOHer skal Paris bo!


SEHER.NO: Dommer Michael Sauer beordret den norskættede milliardærarvingen tilbake i fengsel for å sone ferdig dommen på 45 dager.


Paris ble tidligere i dag hentet i sitt hjem av politiet og fraktet til rettslokalet i Lynwood, der dommen avviste at hun skulle slippe tidlig ut på grunn av medisinske årsaker.


Ifølge nettstedet TMZ, skal en gråtende Paris ha ropt "Mom, mom, mom" mens hun ble geleidet vekk av rettsbetjentene.


Paris skal ifølge amerikanske medier tilbringe helgen på sykeavdelingen til det samme fengselet som hun sjekket inn på søndag.


Hiltons mor Kathy skal ha fortalt reportere at hun følte seg "paralysert" etter dommen.


Paris Hilton har fått dommen på 45 dager etter at hun brøt vilkårene i den betingete dom hun fikk etter å ha kjørt i påvirket tilstand.


Torsdag ble hun imidlertid sluppet fri etter tre dager på grunn av medisinske årsaker. Hilton skal ha grått og sultet seg hele tiden på cella.

Dommer Michael Sauer utstedte imidlertid ordren om å pågripe Hilton på nytt etter at aktor Rocky Delgadillo krevde å få vite om sheriff Lee Baca hadde vist forakt for retten da han slapp Hilton fri.


Påtalemakten har ivret sterkt for at styrtrike Paris skal sone sin straff som alle andre, og fikk full uttelling hos dommeren.


-Denne avgjørelsen viser at ingen - uansett hvor mektig eller rik - er over loven. I dag ble det utøvet rettferdighet, sa Delgadillo i en pressemelding etter at dommen var falt.


Sheriff Lee Bracca, som godkjente Hiltons tidlige løslatelse tidligere i uka, nekter imidletid for at det var feil å la henne slippe med husarrest.


-I det øyeblikket jeg ble informert av legene om hennes helseproblemer, innså jeg at systemet ikke var egnet til å gi effektivt svar på problemene, sier han til Los Angeles Times ifølge People.com.


Det er foreløpig ikke satt noen ny dato for når Paris slipper ut.


Ifølge nettstedet TMZ har Paris advokater signalisert at de vil anke dommen så fort som mulig.