Paris til Big Brother?

Engelske TV-produsenter har tilbudt Paris Hilton fem millioner kroner for å gå inn i Big Brother-huset.

BB-STJERNE?: Det vil neppe bli færre skandaler dersom Paris takker ja til å feste i det engelske programmet "Celebrity Big Brother". Foto: All Over Press
BB-STJERNE?: Det vil neppe bli færre skandaler dersom Paris takker ja til å feste i det engelske programmet "Celebrity Big Brother". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Vi ga henne beskjeden "si prisen din," sier en kilde bak programmet "Celebrity Big Brother"  til bladet New Weekly.

Og selv om Hilton (26) skal være skeptisk til å bli låst inne i et hus med andre PR-kåte kjendiser i en uke, overveier hun å takke ja for å få ny fart på karrieren....

Akkurat hva som kan toppe det Paris i løpet av få år har klart å få til på hjemmebane i Beverly Hills er imidlertid usikkert.

Skandalene startet i 2003 da en sex-video med Paris og eks-kjæresten Rick Solomon i hovedrollene ble lekket ut på nettet.

Siden har den norskættede milliardærarvingen blant annet kranglet åpenlyst med Lindsay Lohan, slåss med Paciffic Blue-stjernen Shanna Moakler om hennes ektemann Travis Barker og sittet i fengsel for fyllekjøring og kjøring uten sertfikat.

Kanskje ikke så rart at Big Brother-produsentene er villige til å tømme sparegrisen for å få henne med i showet...

LES OGSÅ: -Ikke sammen med "Entourage"-Adrian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer