- Paris tar det verst

Bestemoren har tatt med seg de tre barna på ferie i Hawaii.

KOSER SEG: Paris Jackson og Prince Jackson (t.v.) koser seg i bølgene på Hawaii på årsjubileet av Michael Jacksons død. Foto: All Over Press
KOSER SEG: Paris Jackson og Prince Jackson (t.v.) koser seg i bølgene på Hawaii på årsjubileet av Michael Jacksons død. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: På nettopp denne dagen, for et år siden, mistet verden en av sine største musikkikon, nemlig Michael Jackson. Dette førte til en global sjokkbølge, og mange sørget over tapet av popkongen.

Fox News meldet at Jacksons barn, Paris (12), Prince (13) og Blanket (8) har vent seg til å leve et mer normalt liv etter farens død. Men av alle Michaels nære og kjære, er det hans datter Paris som tar hans dødsfall hardest. I dag ferierer barna på de på en øy i Hawaii, sammen med sin bestemor Katherine Jackson.

- Tidligere virket det ikke som om Paris kunne klare å leve uten sin far. Hun visste rett og slett ikke hva hun skulle gjøre. Hun har hengt opp plakater av faren over alt. Bildene av ham, gjør at hun føler seg nærmere sin avdøde far. Det er takket være Katherine, at Paris nå føler seg litt bedre, sier en venn av familien til People.

Paris ble sett i bassenget med et trist ansiktsutrykk, mens hennes brødre lo og smilte, skriver People.

Alle barna hører ofte på sin fars musikk, og de har selv en lang rekke av artistiske egenskaper. Kanskje følger de i farens fotspor.

Selv om Jackson døde for et år siden, har det bare gått et par måneder siden Paris og Prince fikk kontakt med sin biologiske mor, Debbie Rowe. De møter nå moren regelmessig, og hevdes å glede seg over å bli kjent med sin rettmessige mor.

Men det er likevel deres bestemor, Katherine Jackson, som har foreldreretten over de tre barna.

- Katherine følger opp barna på alle mulige måter. Men hun er veldig streng og disiplinert, de ville ikke våge å være rampete, sier kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Michael ble drept på grunn av penger