- Paris ruset seg for sex

Nick Carter fra Backstreet Boys retter drepende anklager mot eks-kjæresten Paris Hilton.

DEN GANG DA: Syv måneders turbulent samliv brettes ut i News of The World i dag. Foto: AP/Scanpix
DEN GANG DA: Syv måneders turbulent samliv brettes ut i News of The World i dag. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dopet seg for å ha sex!

SEHER.NO: Paris Hilton ble verdensberømt etter en privat sex-video. Men i virkeligheten var hun ikke noen stjerne i senga...

- Hun var en forfyllet jente med store hemninger. Så vidt jeg kan forstå liker hun egentlig ikke sex, forteller pop-stjerna Nick Carter i et eksklusivt intervju med Englands største avis News of The World.

STJERNENES SEX-HEMMLIGHETER: Paris, Pamela og Halle

- Hun var avhengig av narkotika og drinker for å få selvtillit på soverommer, og var som oftest for full til å å ha sex. Jeg har ikke tall på alle gangene jeg måtte bære henne fra stuegulvet og få henne til sengs, sier Carter.

Nick Carter (26) var ikke overrasket da det nylig dukket opp et bilde av håndveska til Paris - med en pose marihuana lett synlig...

Han påstår at hun er helt hekta, og at hun smuglet stoff på fly - sydd inn i teddybjørnen sin!

- Når hun skulle ut og fly skar hun hull i bamsen og fylte den med cannabis. Hun hadde alltid med seg narkotika, uten å tenke på konsekvensene, sier han til den britiske avisa.

Nick avslører at da hans romanse med Paris begynte så var hun svært ivrig på å komme til sengs med ham. Men han klarte å holde seg i tre uker før de gikk til sengs.

- Vi var på Bahamas og stemningen var riktig, men så drakk både Paris og jeg litt for mye til å virkelig kunne nyte natten. Vi var i Jack Daniels-rus, forteller Carter.

Etterhvert ble forholdet mest preget av rus, ifølge Carter. De holdt sammen i syv måneder, og forholdet endte da hun gikk offentlig ut og sa at han hadde slått henne.

I følge Nick var den egentlige grunnen at han hadde vært utro, og at han gikk til sengs med popstjernen Ashlee Simpson...

- Jeg hadde hørt rykter om at Paris var utro mot meg - og ville ta hevn. Men jeg sa til Ashlee at det var slutt med Paris, noe som egentlig var en løgn. Da Ashlee fant ut av det, så ville hun ikke se meg igjen, og siden har jeg ikke hørt fra noen av dem, sier Nick Carter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer