I FARE: Ansatte i fengselet er bekymret for Paris etter at hun fortsatt nekter å ta til seg mat. Hun har ifølge The Sun gått ned 5 kg på knapt en uke. Foto: All Over Press
I FARE: Ansatte i fengselet er bekymret for Paris etter at hun fortsatt nekter å ta til seg mat. Hun har ifølge The Sun gått ned 5 kg på knapt en uke. Foto: All Over PressVis mer

Paris raser ned i vekt

Fengsels ledelsen truer nå med å tvangsfore Paris, som har en BMI på 15.

SEHER.NO: Ansatte i fengselet er bekymret for Paris etter at hun fortsatt nekter å ta til seg mat. Hun har ifølge The Sun gått ned 5 kg på knapt en uke.


Hotell- arvingen som veide 50 kg før soningen er nå helt nede i 45 kg!


Med tanke på at hun er 1,73 cm høy har hun nå en BMI som er ansett som ekstremt undervektig. BMI står for "Body Mass Index" og bruker vekten og høyden for å finne frem til BMI- tallet.


Det ble tidligere i år bestemt at modeller som gikk på catwalken i Paris under fashion- week ikke kunne ha en BMI på under 18 fordi det er ansett som helsekadelig.


Paris Hilton har selv en sjokkerende BMI på kun 15!


Dette er noe av grunnen til at fengselet har bestemt seg for å fore henne intravenøst hvis ikke hun begynner å spise som normalt.


- Det stikker masse bein ut av kroppen hennes og hun ser veldig svak ut. Heldigvis har hun doktorer som overvåker henne 24 timer i døgnet, kan en av de ansatte fortelle.


En av de andre insatte sier:


- Hun er veldig blek, hun får ikke bruke noe sminke og må vaske håret med vanlig såpe så hun ser ikke veldig bra ut.


Les også: Paris Hilton i fangedrakt.