BEACH BABE Lilo tilbrakte formiddagen på stranden med venner og familie. Senere på kvelden ble det rendez vous med Paris. Foto: All Over Press
BEACH BABE Lilo tilbrakte formiddagen på stranden med venner og familie. Senere på kvelden ble det rendez vous med Paris. Foto: All Over PressVis mer

Paris og LiLo skværer opp

Paris Hilton og Lindsay Lohan gjør et nytt forsøk på å være venner.

SEHER.NO: Det har i lang tid virket som om Hollywood ikke har vært stort nok for både  Paris Hilton (26) og Lindsay Lohan (21). Nå rapporterer imidlertid nettstedet Postchronicle.com at de to partyjentene har tatt en pause i kranglingen.


De to blondinene overrasket alle da de bestemte seg for å feire den amerikanske nasjonaldagen sammen. Som om ikke det var nok, besøkte også Paris sin av- og- på-venninne i hennes hjem i Malibu, California.


Konflikten mellom hotellarvingen og skuespillerinnen begynte for alvor etter at Lindsay sjekket opp Paris sin eks-kjæreste, Stavros Niarchos. Etter det har det gått sport i å snakke så mye nedsettende om hverandre som mulig.


De to kamphanene har begge opplevd store omveltninger i livet den siste tiden. Paris Hilton sier hun har fått et nytt perspektiv på livet etter fengselsoppholdet og at hun vil tone ned partyimaget. Lindsay, på sin side, har svettet seg gjennom tøffe uker på rehab og prøver også å få livet sitt tilbake på rett kjøl.


I tillegg til at begge to forsøker å legge om livsstilen, er det også mye som tyder på at Lohan er et sannsynlig valg til å spille rollen som Paris i filmen om hotellarvingens liv.


Mange gode grunner til å begrave stridsøksa - i hvert fall for denne gang!