Paris naken og gratis

Har frøken Hilton noe privatliv igjen?

AVKLEDD: Pupper, skritt og hasj. Er det noe vi ikke vet om Paris Hilton nå? Foto: Screenshot
AVKLEDD: Pupper, skritt og hasj. Er det noe vi ikke vet om Paris Hilton nå? Foto: Screenshot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uken kom nyheten om at hotellarving Paris Hilton blir hengt ut på nettet - som et resultat av tidenes frekkeste garasjesalg.

På www.parisexposed.com kan man for 40 dollar i måneden, altså for rundt 250 kroner, få ta del i narkobruk, videodagbøker, frekke bilder og e-poster eid av superblondinen.

LES OGSÅ: Hilton lager jomfru-tv?
TOPP: Paris på joggetur

Men, allerede nå begynner både videodagbøker, bilder og dagboknotater å renne ut til forskjellige gratis-sider, noe som ganske sikkert vil få mang en kar til å sperre seg inne med PC-en på gutterommet denne helgen.

For helt gratis kan man nå se Paris utfolde seg naken i et boblebad, stolt vise frem skrittet sitt - og røyke det som må være tidenes største joint.

SE OGSÅ: Private bilder på avveie

Frøken Hilton raser selvsagt mot både Parisexposed og de andre nettsidene som legger ut det svært private materialet, og har nå bestemt seg for å gå rettens vei.

For selv om partyjenta tjener gode penger på oppmerksomhet, har vel selv hun rett på en viss anstendig behandling av privatlivet? Eller?

Si din mening til høyre!

LES OGSÅ: Gjør de det med vilje?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer