OMRINGET: Slik ser det ut utenfor hjemmet til Paris Hilton i West Hollywood. Uttallige paparazzier venter på et lite glimt av superblondinen. Foto: All Over Press
OMRINGET: Slik ser det ut utenfor hjemmet til Paris Hilton i West Hollywood. Uttallige paparazzier venter på et lite glimt av superblondinen. Foto: All Over PressVis mer

Paris må tilbake i retten

Dommeren som sendte hotellarvingen i fengsel liker dårlig at hun slapp ut.

SEHER.NO: Få timer etter at hotellarvingen Paris Hilton (26) slapp ut av fengsel, påla en dommer henne å møte i retten igjen for å avgjøre om det var riktig å la henne sone i husarrest.

Dommer Michael Sauer utstedte ordren etter at byens statsadvokat Rocky Delgadillo krevde å få vite om sheriff Lee Baca hadde vist forakt for retten da han slapp Hilton fri torsdag morgen.

De få dagene Hilton oppholdt seg i cellen, gråt hun høylytt og nektet å spise, skriver TMZ.com. Staben fryktet et alvorlig psykisk sammenbrudd.

Avisen Daily Mail skriver at Paris ble hysterisk etter å ha fått et mystisk utslett over hele kroppen!

Men, Delgadillo krever at Hilton sendes tilbake for å sone dommen på 45 dager hun fikk for å kjøre bil selv om førerkortet var inndratt på grunn av en tidligere fyllekjøring.

Sauer, som var den som dømte Hilton til fengsel, ga allerede før han utstedte den nye ordren uttrykk for at han var lite fornøyd med løslatelsen.

Da han avsa dommen hadde han spesifikt gjort det klart at dommen skulle sones i fengsel og ikke i husarrest med elektronisk brikke, og han minnet Baca om denne betingelsen da han hørte at Baca planla å sende Hilton hjem.

Løslatelsen av Paris Hilton fra fengsel etter bare tre dager utløste en storm av protester.

I dag må hun derfor møte i retten igjen.

Seher.no følger saken.

LES OGSÅ: Her er USAs dummeste stjerne