BESTEVENNER: "Simple Life"-stjernene Paris Hilton og Nicole Riche har vært venner i en årrekke. Nå søker Paris etter en ny venninne på tv. Foto: Scanpix
BESTEVENNER: "Simple Life"-stjernene Paris Hilton og Nicole Riche har vært venner i en årrekke. Nå søker Paris etter en ny venninne på tv. Foto: ScanpixVis mer

Paris leter etter ny bestevenn

En vilt fremmed får muligheten til å overta Nicole Richies plass.

LOS ANGELES (Seher.no): Jetsetteren Paris Hilton (27) kommer snart med et nytt tv-program på MTV, kalt "Paris Hilton's My New Best Friend", hvor hun starter jakten på en ny bestevenn. 

Av-og-på venninnen Nicole Richie (26) er eksperten på dette området, men nå vil 18 kvinner og menn kjempe for å overta plassen hennes.

Men hva må egentlig til for å bli Paris bestevenn?

- Lojalitet er veldig viktig for meg, så hold på hemmelighetene mine. Og ikke vær desperat eller prøv for hardt, sier blondinen til In Touch magazine.

I tillegg til å ha disse kriteriene setter Paris lite pris på personer som bare deltar på showet bare for å få oppmerksomhet.

- Det er vanskelig å si om folk er med på programmet fordi de vil bli kjendiser eller om de virkelig ønsker å bli venn med meg, forteller hun til bladet.

Paris står forøvrig selv oppført som "Den mest overvurderte kjendisen i verden" i Guinness rekordbok ,og har flere ganger tråkket sine venner på føttene ved å komme med svært sårende kommentarer til diverse medier.

Dette er nok bare bagateller for rikmannsdatteren som selv tror showet kommer til å bli en suksess.

- Jeg gruer meg til utstemningen for jeg hater konfrontasjoner, men jeg tror det kommer til å bli et veldig morsomt program.

LES OGSÅ: Paris gjør alt for å ligne Nicole