Paris Jackson:

- Paris Jackson dater jenter i hemmelighet

Nye romanserykter svirrer rundt Michael Jacksons datter.

GLAD: Paris Jackson og Tatiana Maslany var i godt humør tidligere denne måneden under GLAAD Media Awards i Los Angeles. Foto: John Salangsang / NTB scanpix
GLAD: Paris Jackson og Tatiana Maslany var i godt humør tidligere denne måneden under GLAAD Media Awards i Los Angeles. Foto: John Salangsang / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Paris Jackson (19), datter til den avdøde popkongen Michael Jackson, er tilbake på «sjekkern» etter bruddet med Michael Snoddy.

Ifølge nettstedet Radar Online skal hun i det siste ha møtt flere jenter i smug.

- Paris har ikke gjort det til noen hemmelighet at hun tidligere har forelsket seg i jenter, og at hun fortsatt vil ha mulighetene åpne, sier en kilde til nettstedet.

BLID: Paris Jackson, datter av Michael jackson, ser ut til å være fornøyd for tiden. Foto: NTB scanpix
BLID: Paris Jackson, datter av Michael jackson, ser ut til å være fornøyd for tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forholdet med rockekjæresten Michael Snoddy varte omtrent i ett år. Ifølge Daily Mail skal de to ha møtt hverandre på møter for anonyme alkoholikere.

App for kjendiser

Kilden hevder at hun treffer jenter igjennom datingapper, men at hun ikke vil gjøre et stort nummer ut av sin seksualitet.

- Hun vil ikke gjøre en stor greie ut av sin seksualitet. Hun mener at det er unødvendig å gjøre i 2017, men hun har det gøy og snakker med damer på nettet, fortsetter kilden.

FORSIDEPIKE: Paris Jackson kampret forsiden til Rolling Stone i februar. Foto: NTB scanpix
FORSIDEPIKE: Paris Jackson kampret forsiden til Rolling Stone i februar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paris delte nylig ut en pris GLAAD Awards, en prisutdeling rettet mot LGBT-personer, i begynnelsen av april.

Ifølge nettstedet benytter hun seg nå av Raya, en dating-app som bare utvalgte mennesker har tilgang til. Den har også blitt omtalt som en «hemmelig datingapp for kjendiser».

Ifølge nettstedet Nylon, bruker en rekke stjerner Raya. De hevder at blant annet Cara Delevigne, Avicii, Alexander Wang, Elijah Wood og Matthew Perry, benytter seg av datingappen.

Også Amber Rose, ekskjæresten til Kanye West og Wiz Khalifa, skal visst nok benytte seg av Raya.

Visste ikke hvem moren var

Paris har det siste halvåret fått mye medieoppmerksomhet. I et større intervju med Rolling Stone avslørte Paris at hun ikke visste hvem hennes biologiske mor var, før hun fylte 10 år.

- Da jeg var veldig, veldig ung, så eksisterte ikke min mor for meg. Etter hvert innså jeg at en mann ikke kan føde et barn, og spurte derfor pappa om svar. Han fortalte at hun heter Debbie, og jeg tenke «Ok, da vet jeg i alle fall navnet hennes».

I fjor ble det kjent at hun vil kjøpe Neverland tilbake, og at hun skal være villig til å betale over 800 millioner kroner for barndomshjemmet.

- Paris og brødrene hennes leker med en idé om å kjøpe Neverland tilbake, så Paris kan holde det innenfor familien for alltid, sa en kilde til Radar Online.

LES OGSÅ: Paradise-Emil fridde til kjendisblogger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer