Paris Jackson avviser påstand om selvmordsforsøk

- Jævla løgnere.

SLÅR TILBAKE: Tidligere lørdag kveld meldte TMZ at Michael Jacksons datter Paris var innlagt på sykehus etter et selvmordsforsøk. Hun tilbakeviser nå disse ryktene i en Twitter-melding og kaller kildene bak påstanden for løgnere. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Tidligere lørdag kveld meldte TMZ at Michael Jacksons datter Paris var innlagt på sykehus etter et selvmordsforsøk. Hun tilbakeviser nå disse ryktene i en Twitter-melding og kaller kildene bak påstanden for løgnere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld melder TMZ at Michael Jacksons datter Paris (20) ble innlagt på sykehus i Los Angeles etter et selvmordsforsøk. Nettstedet skriver at hun ble lagt inn i dag tidlig, men at hun nå skal være skrevet ut.

Paris selv slår hardt tilbake mot påstandene via sin offisielle Twitter-profil, og kaller TMZ for «jævla løgnere».

TMZ siterte anonyme kilder i Jackson-familien som skal ha sagt at selvmordsforsøket var en direkte følge av den svært omdiskuterte dokumentaren «Leaving Neverland».

I kjølvannet av dokumentaren, som omhandler den avdøde popkongen Michael Jacksons liv, har påstander om Paris Jacksons mentale helse og situasjon preget overskriftene i internasjonale medier.

I den fire timer lange dokumentaren, som hovedsakelig baserer seg på de to anklagerne Wade Robson og James Safechuck, blir det påstått at Michael Jackson skal ha forgrepet seg seksuelt på de to ovennevnte gjentatte ganger, da de var barn.

De hevder blant annet at overgrepene gradvis eskalerte fra berøring på overnattingsfester til langt grovere overgrep.

Avkrefter påstandene

Ifølge flere internasjonale medier de siste ukene skal de grove påstandene ha gått hardt inn på popkongens datter, Paris Jackson. Det er blant annet blitt hevdet at 20-åringens mentale helse står på spill.

Dette er imidlertid langt unna virkelighet, ifølge Paris Jackson. Forrige måned kom hun med et kraftig spark mot spekulasjonene.

Saken fortsetter under:

- Det er ikke noe «sammenbrudd», ikke noe «mister forstanden» eller at jeg skal «være svært krevende for noen». Vær så snill, ikke tro på alt du leser. Bare fordi jeg ble observert mens jeg kjøpe kaffe etter en lang, deilig pause fra det kaotiske media, tror journalistene at de kan gjøre hva de vil med navnet mitt, skrev hun på Twitter i februar.

- Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: jeg er på mitt lykkeligste og sunneste jeg har vært på veldig lenge, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Dette skjedde egentlig med Neverland

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer