Paris ilagt besøksforbud

De fleste menn ville ikke sagt nei til en flørt med Paris Hilton. Brian gikk rettens vei for å kunne holde henne på avstand.

MÅ HOLDE AVSTAND: Festarrangøren Brian Quintana har gått rettens vei for å holde Paris unna. Foto: All Over Press
MÅ HOLDE AVSTAND: Festarrangøren Brian Quintana har gått rettens vei for å holde Paris unna. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blåser friskt rundt partydronningen Paris Hilton (24) om dagen. Tirsdag 7. februar ble hun via retten ilagt besøksforbud overfor Brian Quintana (37).


Festarrangøren Quintana hevder at Paris Hilton har gått til fysisk angrep på ham tre ganger og i tillegg snakket nedsettende om ham.


Quintana hevder i sin vitneforklaring at Paris har et narkotika- og alkoholproblem.


Quintanta møtte Paris for noen år siden i jetsett-kretsen i Hollywood. Det var han som presenterte Stavros Niarchos III og Paris for hverandre, noe som førte til at de innledet et forhold. Brian hevder i rettet at hans vennskap med Paris ble iskaldt da hun overhørte at Brian rådet Stavros til å gjøre det slutt med Paris.


Paris' talsmann Elliot Mintz uttaler at Paris mer enn gjerne holder avstand til Brian.


- Hun ønsker ikke å ha noe som helst med denne mannen å gjøre.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer