IKKE SOM PARIS: Nick Carter kommer aldri til å sette seg bak rattet etter å ha drukket. Eksen Paris må i fengsel for fyllekjøring. Foto: All Over Press
IKKE SOM PARIS: Nick Carter kommer aldri til å sette seg bak rattet etter å ha drukket. Eksen Paris må i fengsel for fyllekjøring. Foto: All Over PressVis mer

Paris holder Nick edru

Paris Hiltons skjebne har skremt Nick Carter fra å kjøre i fylla.

SEHER.NO: Etter at ekskjæresten Paris Hilton ble dømt til å tilbringe sommerferien bak lås og slå på grunn av fyllekjøring, lar Nick Carter heller bilen stå neste gang han drar på fest.


Den tidligere ungpikedrømmen fra Backstreet Boys ble arrestert for fyllekjøring i mars 2005, men nå hevder han hardnakket at han aldri vil gjøre noe så idiotisk igjen.


I et nylig intervju med bladet People Magazine forteller han at han slapp unna med å gå på Anonyme Alkoholikere-møter og delta på et statlig program for fyllekjørere.


Det er tydelig at opplevelsen har vært bra for ham.


- Jeg kommer aldri til å sette meg bak rattet etter å ha drukket igjen. Jeg har lært så utrolig mye, og det har gjort meg veldig godt, sier han til bladet.


Partyprinsessen Paris Hilton var ikke like heldig. Hun kan se frem mot 23 dager i fengsel for fyllekjøring mens vennene nyter de lange, lyse sommernettene. Da er det mager trøst at straffen egentlig var på 45 dager, men ble halvert.