ARRESTERT: Lørdag formiddag ble det kjent at lillebroren til Paris Hilton, Conrad Hilton er blitt arrestert. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
ARRESTERT: Lørdag formiddag ble det kjent at lillebroren til Paris Hilton, Conrad Hilton er blitt arrestert. Foto: Splash News/ NTB ScanpixVis mer

Paris Hilton:

Paris Hiltons lillebror er arrestert

Conrad Hilton ble lørdag formiddag arrestert - det er ikke første gang. 

(Seoghør.no): Lørdag formiddag ble det kjent at lillebroren til den norskættede hotellarvingen Paris Hilton (36) er blitt arrestert.

Conrad Hilton (23) skal ha blitt arrestert for å ha forsøkt og bryte seg inn i eks-kjærestens hus.

Conrad skal angivelig ha brutt et besøksforbud allerede da han beveget seg i nærheten av huset.

23-åringen sitter nå i varetekt. Dette skriver TMZ.

Ikke første gang

Dette er imidlertid ikke første gang Conrad har sittet i varetekt. Ifølge nettstedet søkte Conrads eks, Hunter Daily Salomon (21) om besøksforbud da paret gjorde det slutt i 2015.

Hunter er datteren til Rick Salomon, som Paris Hilton på starten av sin karriere spilte inn en sexvideo sammen med.

Saken fortsetter under bildet.

I RETTEN: Her er Conrad Hilton sammen med foreldrene, Kathy og Richard Hilton utenfor rettslokalet i 2015. Foto: Splash News / NTB Scanpix
I RETTEN: Her er Conrad Hilton sammen med foreldrene, Kathy og Richard Hilton utenfor rettslokalet i 2015. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Conrad skal angivelig ha forsøkt å bryte seg inn i huset hennes ved gjentatte ganger.

Senest i juni i fjor ble den 23-år gamle hotellarvingen dømt til to måneder i fengsel. Da for å ha brutt vilkårene for prøveløslatelse. Han innrømmet i retten at han hadde brukt narkotika iløpet av prøvetiden.

I august 2014 ble han arrestert etter en hendelse ombord på et fly. Han skal angivelig ha slengt med leppa og truet andre passasjerer.

Erklært skyldig

«Jeg kommer til å drepe deg. Jeg kommer f*** til å eie alle på dette flyet. De er f*** bønder», skal han ha skreket. Dette skriver Daily Mail.

Han ble også anklaget for å ha røyket marijuana på badet i flyet.

23-åringen erklærte seg skyldig og fikk dermed tre års prøvetid, 750 timers samfunnstjeneste og ble beordret til å delta på et rusmiddelprogram.

Arrestert i Las Vegas

Conrad er imidlertid ikke den eneste fra den berømte familien som har blitt arrestert. I 2010 ble også Paris tatt. Hun ble arrestert etter at politiet fant kokain i vesken hennes.

Hilton hevdet derimot hardnakket at det ikke var hennes veske kokainen ble funnet i. Det har hun fortalt til sinne venner, ifølge nettstedet TMZ.com.

- Denne saken vil bli behandlet i retten, og ikke gjennom mediene. Jeg ber folk om ikke å dømme på forhånd, før alle fakta er på bordet, sa Hiltons advokat David Chesnoff.

Paris ble første gang arrestert i 2006. Da ble hun tauet inn etter å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Hilton svarte ikke på siktelsen og måtte i fengsel året etter.

LES OGSÅ: Mann funnet død i stjernens basseng