FALSKT FLY-MARERITT: Paris Hilton skal ha blitt livredd da hun ble utsatt for et flystyrt-stunt i Dubai nylig. Nå hevder nettstedet TMZ at stjernen skal ha blitt godt betalt for å bare spille skuespill. Her er hun ombord i et fly ved en annen anledning. Foto: Xposure
FALSKT FLY-MARERITT: Paris Hilton skal ha blitt livredd da hun ble utsatt for et flystyrt-stunt i Dubai nylig. Nå hevder nettstedet TMZ at stjernen skal ha blitt godt betalt for å bare spille skuespill. Her er hun ombord i et fly ved en annen anledning. Foto: Xposure Vis mer

- Paris Hiltons dødsangst var bare skuespill

Realitystjernen skal ha fått millionbeløp for å være med på flykrasj-spøken.

Publisert

SEOGHØR.NO: Nylig skal den tidligere TV-stjernen og arvingen Paris Hilton (34) ha blitt utsatt for sitt verste mareritt under en flytur i Dubai.

Sosietetskjendisen ble gjenstand for en flykrasj-spøk fra den egyptiske TV-programlederen Ramez Galal (42), som skal ha simulert at flyet Paris var ombord i holdt på å styrte.

I et videoklipp fra den falske flystyren skriker 34-åringen tilsynelatende i dødsangst, men nå skriver TMZ at den glamorøse blondinen var med på spøken og bare spilte livredd.

Nettstedet hevder å ha fått tilgang på et dokument fra det egyptiske produksjonsselskapet som stod bak spøken. Ifølge papirene skal selskapet ha forsøkt å få andre amerikanske kjendiser med på laget i mars, mot en klekkelig pengesum.

OPPLAGT: Da Paris Hilton ankom flyplassen i Los Angeles fra Dubai i midten av mai virket hun ikke videre preget av flystuntet.   Foto: Splash News
OPPLAGT: Da Paris Hilton ankom flyplassen i Los Angeles fra Dubai i midten av mai virket hun ikke videre preget av flystuntet. Foto: Splash News Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Håvet inn på flystyrt-stuntet

«Vi vil late som om noe går galt og be alle passasjerne om å hoppe ut fra flyet! Selvsagt kommer alle til å få panikk, og vi vil ha fallskjermhoppere i forkledning med oss ombord» heter det i dokumentene, ifølge TMZ.

HEMMELIGHETSFULL: Da TMZ snakket med Paris i Beverly Hills onsdag, verken bekreftet eller avkreftet hun at hun visste at «flystyrten» var et stunt.  Foto: Xposure
HEMMELIGHETSFULL: Da TMZ snakket med Paris i Beverly Hills onsdag, verken bekreftet eller avkreftet hun at hun visste at «flystyrten» var et stunt. Foto: Xposure Vis mer

Papirene, som trolig er blitt sendt til Hiltons pressekontaker, informerer om at stuntet har fått klarsignal fra myndighetene i Dubai - som også skulle bistå med sikkerhetstiltak.

«Vi vil overvåke de morsomme reaksjonene til kjendisgjesten vår når vedkommende frykter å måtte hoppe ut av flyet», lyder det i dokumentene.

Ifølge TMZs kilder tilbød produksjonsselskapet et beløp i nærheten av én million dollar til kjendisen som var villig til å delta i stuntet - i dette tilfellet Paris Hilton.

Nettstedet snakket med DJen i Beverly Hills onsdag.

Da uttalte «Paradise Hotel»-gjesteprogramlederen at hun syntes at TV-selskapet hadde «dratt spøken for langt».

Hilton har foreløpig ikke kommentert påstandene om at hun var med på det lukrative TV-stuntet.

LES OGSÅ: Matt Damons hestehale tar av på internett

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer