- Paris Hiltons dødsangst var bare skuespill

Realitystjernen skal ha fått millionbeløp for å være med på flykrasj-spøken.

FALSKT FLY-MARERITT: Paris Hilton skal ha blitt livredd da hun ble utsatt for et flystyrt-stunt i Dubai nylig. Nå hevder nettstedet TMZ at stjernen skal ha blitt godt betalt for å bare spille skuespill. Her er hun ombord i et fly ved en annen anledning. Foto: Xposure
FALSKT FLY-MARERITT: Paris Hilton skal ha blitt livredd da hun ble utsatt for et flystyrt-stunt i Dubai nylig. Nå hevder nettstedet TMZ at stjernen skal ha blitt godt betalt for å bare spille skuespill. Her er hun ombord i et fly ved en annen anledning. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig skal den tidligere TV-stjernen og arvingen Paris Hilton (34) ha blitt utsatt for sitt verste mareritt under en flytur i Dubai.

Sosietetskjendisen ble gjenstand for en flykrasj-spøk fra den egyptiske TV-programlederen Ramez Galal (42), som skal ha simulert at flyet Paris var ombord i holdt på å styrte.

I et videoklipp fra den falske flystyren skriker 34-åringen tilsynelatende i dødsangst, men nå skriver TMZ at den glamorøse blondinen var med på spøken og bare spilte livredd.

Nettstedet hevder å ha fått tilgang på et dokument fra det egyptiske produksjonsselskapet som stod bak spøken. Ifølge papirene skal selskapet ha forsøkt å få andre amerikanske kjendiser med på laget i mars, mot en klekkelig pengesum.

Saken fortsetter under bildet.

- Håvet inn på flystyrt-stuntet

«Vi vil late som om noe går galt og be alle passasjerne om å hoppe ut fra flyet! Selvsagt kommer alle til å få panikk, og vi vil ha fallskjermhoppere i forkledning med oss ombord» heter det i dokumentene, ifølge TMZ.

Papirene, som trolig er blitt sendt til Hiltons pressekontaker, informerer om at stuntet har fått klarsignal fra myndighetene i Dubai - som også skulle bistå med sikkerhetstiltak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer