Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB ScanpixVis mer

Paris Hilton og kjæresten tar forholdet ett skritt videre

- Jeg har aldri vært lykkeligere i hele mitt liv, sier den norskættede milliardærarvingen.

SEOGHØR.NO: Etter snart ett år som kjærester har Paris Hilton (34) og den styrtrike forretningsmannen Thomas Gross (40) tatt forholdet et steg videre og flyttet sammen.

Men det er ikke hvor som helst de har bosatt seg.

Hotellarvingen har nemlig pakket sakene sine og blitt med Gross til Europa - nærmere bestemt Sveits, hvor han kommer fra.

- Jeg er så glad. Jeg har aldri vært lykkerligere i hele mitt liv, strålte Hilton til E!News.com under amfAR galaen i New York onsdag.

- Det føles som om at jeg er på et nytt sted i livet. Jeg bor i Sveits nå. Jeg er forelsket. Jeg føler meg endelig som meg selv. Det er spennende. Jeg er genuint lykkelig.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: For syv måneder siden bekreftet Paris Hilton at hun og Thomas Gross var et par ved å dele dette bildet på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: For syv måneder siden bekreftet Paris Hilton at hun og Thomas Gross var et par ved å dele dette bildet på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret møttes under filmfestivalen i Cannes i mai i fjor, og ble sett kyssende på en yacht på Ibiza måneden etter.

I juli bekreftet hun forholdet ved å poste svart/hvitt bildet ovenfor av seg selv og sin kjære på Instagram med følgende tekst: «Sjelevenner».

På fest med sin gravide lillesøster

De neste dagene nyter Paris moteuken i New York sammen med gode venner før hun skal tilbake til sitt nye hjemland.

- Jeg fløy inn fra Sveits i går kveld, så nå skal jeg få med meg mange show før jeg må skynde meg tilbake til Sveits igjen før Valentines Day, forklarte blondinen, som fyller 35 år 17. februar.

- Kjæresten min skal ta meg med på en overraskelsestur et eller annet sted på bursdagen min, og så skal vi feire vår første Valentines Day sammen.

- Han sa jeg måtte pakke bikini fordi vi skal til et tropisk og vakkert sted jeg aldri har vært før. Jeg elsker overraskelser, så jeg er veldig spent.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ BESØK I USA: Tidligere denne uken dukket Paris Hilton opp sammen med sin gravide lillesøster Nicki under den årlige amfAR galaen i New York. Foto: NTB Scanpix
PÅ BESØK I USA: Tidligere denne uken dukket Paris Hilton opp sammen med sin gravide lillesøster Nicki under den årlige amfAR galaen i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sist måned kom den gledelige nyheten om at blondinens lillesøster, Nicky Hilton (32), venter sitt første barn med ektemannen James Rothschild.

Paris er sikker på at hun kommer til å bli verdens kuleste tante, og gleder seg stort til familieforøkelsen.

- Vi klarer nesten ikke å vente. Dette blir den første babyen i familien, og foreldrene våre gleder seg veldig til å bli besteforeldre. Alle er i hundre, jublet hun, og la til at Nickys mage foreløpig bare så vidt kan skimtes.

- Hun er heldig for hun er frisk og sunn, delte Paris Hilton med nettstedet.

LES OGSÅ: Slik lurte Paris Hilton hele verden