HENNES BESTEVENN: For 14 år siden fikk Paris Hilton sin aller første hund, lille Tinkerbell. Tirsdag døde hunden og nå sørger Hilton over tapet. Her er duoen sammen i New York under en boksignering for ti år siden. Foto: NTBscanpix
HENNES BESTEVENN: For 14 år siden fikk Paris Hilton sin aller første hund, lille Tinkerbell. Tirsdag døde hunden og nå sørger Hilton over tapet. Her er duoen sammen i New York under en boksignering for ti år siden. Foto: NTBscanpixVis mer

Paris Hilton knust av sorg

- Det føles som om jeg har mistet et familiemedlem.

SEOGHØR.NO: Hotellarvingen Paris Hilton (34) elsker dyr og har en hundeflokk på åtte stykker i sin digre mansion i Los Angeles.

For 14 år siden fikk hun chihuahuaen Tinkerbell, og duoen ble raskt uadskillelige.

Tinkerbell ble berømt etter at Paris tok den med seg flere ganger på den røde løperen, og også på ulike Hollywood-eventer.

I 2004, etter et innbrudd i hjemmet hennes, ble Tinkerbell borte. Seks dager senere dukket den lille veskehunden opp igjen hos matmor etter at rikmannsdatteren hadde utlovet en dusør på 40.000 kroner.

Tirsdag gikk Paris Hiltons firbeinte lille venn bort, og den norskættede blondinen uttrykte sin store sorg til sine fire millioner følgere på Instagram.

- Hjertet mitt er knust. Jeg er så trist og helt ødelagt. Etter 14 fantastiske år sammen, så har babyen min Tinkerbell dødd av alderdom. Det føles som om jeg har mistet et familiemedlem.

- Hun var en slik spesiell og nydelig sjel, og vi gikk gjennom så mye sammen. Jeg kan ikke fatte at hun er borte. Jeg kommer til å savne henne og tenke på henne resten av livet mitt. Jeg elsker deg, Tinky. Du er en legende og vil aldri bli glemt, skrev hun sammen med dette bildet.

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

Tinkerbell var blant annet fast inventar da Hilton deltok i realityshowene «The Simple Life» fra 2003 til 2007 sammen med Nicole Richie (33), og «Paris Hiltons My New BFF» i 2008.

Tirsdag brukte hun Instagram-kontoen sin til å hylle sin avdøde hjerteknuser med flere bilder og fine ord.

- Jeg dedikerer Instagram-profilen min til ære for Tinkerbell i dag. Jeg håper dere setter pris på minnene av min kjære engel. Vi har vært gjennom så mye sammen. Hun levde et langt, vakkert, luksuriøst og spennende liv, skrev hun under dette bildet.

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

- Her startet reisen vår. #TheSimpleLife #FirstDogRealityStar #RIPTinkerbell, kommenterte hun på det gamle bildet fra da hun og Nicole Richie fikk gjennombruddet i den populære realityserien.

 

- Tinkerbell levde et glamorøst liv. Hun var også en Guess-jente, skrev hun og delte to bilder fra en reklamekampanje Tinkerbell var med på.

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

 

 

Det siste tilskuddet til Paris hundefamilie kom i januar og er en liten hvit pomeranian som har fått navnet Princess Paris Jr.

TV-stjernen har også en chihuahua som heter Peter Pan og som har sin egen Instagram-konto med nesten 35.000 følgere.

LES OGSÅ: Kun en liten truse hindret Paris Hilton fra å være naken