KLAR FOR "SENKVELD": Paris Hilton blir en hyppig gjest hos "Senkveld"-gutta Thomas Numme og Harald Rønneberg utover vinteren. Foto: Stella Pictures
KLAR FOR "SENKVELD": Paris Hilton blir en hyppig gjest hos "Senkveld"-gutta Thomas Numme og Harald Rønneberg utover vinteren. Foto: Stella PicturesVis mer

Paris Hilton klar for Senkveld

- Vi var som 13-åringer, men jeg syns vi kom oss etter hvert...

SEHER.NO: "Rikets Røst" på TV 2 har tidligere hatt suksess med Pia Haraldsen som stuntreporter, men nå satser kollegene i "Senkveld" på å toppe Otto Jespersen & Co. med verdens for tiden mest omtalte blondine - Paris Hilton (27).

Den norskættede milliardærarvingen vil ifølge VG bli en fast gjest gjest i det populære programmet utover vinteren,  etter at programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg i forrige uke intervjuet henne via satelitt fra "Senkveld"-studioet i Nydalen i Oslo.

- Vi var som 13-åringer, men jeg syns vi kom oss etter hvert.

- Planen er at vi skal bli bestevenner med henne og derfor kom hun med noen tips om hva vi skulle ta på oss før vi gikk på byen. Men det klesbudsjettet hun la fram ble i dyreste laget, sier Rønneberg til avisa.

På forhånd hadde de to TV-profilene sendt over en musematte med bilde av selv iført singlet, shorts og boksehanseker, som Paris holdt opp under intervjuet.

Rønneberg tror Hilton-familiens norske aner er en av grunnene til at hun sa ja til å stille opp i "Senkveld".

- Det var et longshot å få det til, men faren hennes, Rick, er veldig opptatt av Norge, så jeg tror det var grunnen til at hun stilte opp til slutt.

Og både Rønneberg og Numme lot seg imponere av Paris - som nylig ble singel etter å ha dumpet rockekjæresten Benji Madden.

- Det var en helt fantastisk opplevelse. Jeg har bestandig vært fascinert av henne, men nå er jeg rett og slett oppriktig glad i damen. Hun så veldig bra ut og var fryktelig blid, sier Rønneberg.

Det første intervjuet med Paris Hilton skal etter planen dukke opp allerede i Senkveld til fredag.

"Senkveld"-produsent Terje Ramberg bekrefter overfor VG at Paris Hilton får betalt for å delta i programmet, men vil ikke røpe hvor mye.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Paris stjal Pussycat-festen