Paris Hilton og kjæresten Chris Zylka:

Paris Hilton har forlovet seg

Milliardærarvingen la ikke skjul på sin lykke da hun feiret nyttår i Aspen med kjæresten Chris Zylka.

FORLOVET: Paris Hilton - med sine tradisjonelle blonde lokker - ser frem til å gifte seg med kjæresten Chris Zylka. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Paris Hilton - med sine tradisjonelle blonde lokker - ser frem til å gifte seg med kjæresten Chris Zylka. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den norskættede milliardærarvingen Paris Hilton (36) ser ut til å være lei av livet som blondine etter å ha farget håret sitt mørkt.

Men det var ikke den nye hårfargen, som vakte mest oppmerksomhet da hun i helgen dukket opp i Aspen med en ny ring på fingeren.

VISTE FREM BEVISET: Paris Hilton - med mørkt hår - viste stolt frem sin store nye diamantring, da hun i helgen feiret nyttår med sin kommende ektemann i Aspen, Colorado. Foto: Stella Pictures.
VISTE FREM BEVISET: Paris Hilton - med mørkt hår - viste stolt frem sin store nye diamantring, da hun i helgen feiret nyttår med sin kommende ektemann i Aspen, Colorado. Foto: Stella Pictures. Vis mer

Nå bekrefter Paris til People at hennes kjæreste Chris Zylka (32) har fridd.

- Jeg er så lykkelig over å være forlovet til mitt livs kjærlighet. Han er min beste venn. Jeg har aldri følt meg lykkeligere. Han er perfekt for meg på alle måter og et bevis på at eventyr er virkelige!

Har datet siden februar

I februar skrev Se og Hør for første gang om paret, da Paris tok med seg Chris til New York for å feire hennes 36-årsdag.

I en video fra festen på Instagram, kan man se at han overrekker henne en diger kake mens resten av gjestene synger bursdagssangen for henne.

Hilton skal også ha delt en Snapchat-video hvor de kysser, ifølge UsWeekly.

Saken fortsetter nedenfor.

I tillegg til å være arving i den styrtrike Hilton-familien har Paris Hilton vært et kjent navn siden en privat sex-film havnet på avveie i 2004.

Var gjest i «Paradise Hotel»

Siden har hun blant annet gjort suksess sammen med Nicole Richie (36) i TV-serien «The Simple Life».

I 2013 dukket Paris også opp som gjesteprogramleder i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

- Jeg gleder meg til å være med i norske «Paradise Hotel», fortalte Hilton til Se og Hør, som var til stede da hotellarvingen møtte programleder Triana Iglesias.

Se video her:

Fikk inspirasjon av søsteren

Det er ikke kjent når Paris vil gå opp kirkegulvet, men milliardærarvingen vil neppe spare på dollarene når hun og Chris gir hverandre sitt «ja».

Hun vil nok også ha fått flere gode ideer fra sin søster Nicky Hiltons storslagne bryllup i kongelige omgivelser i 2015.

Paris var brudepike da Nicky (33) giftet seg med James Rotschild (32) i Kensington Palace i London.

NÅ ER DET DIN TUR, PARIS: Lillesøster Nicky Hilton på sin bryllupsdag i 2015. Foto: NTB Scanpix
NÅ ER DET DIN TUR, PARIS: Lillesøster Nicky Hilton på sin bryllupsdag i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FRA BLÅTT TIL HVITT: Paris Hilton har vært gjennom flere høyprofilerte kjendisforhold. Men nå har hun funnet mannen hun vil slå seg til ro med. Foto: NTB Scanpix
FRA BLÅTT TIL HVITT: Paris Hilton har vært gjennom flere høyprofilerte kjendisforhold. Men nå har hun funnet mannen hun vil slå seg til ro med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryllupet ble holdt i et selskapslokale i slottshagen, som er kjent som «The Orangery».

Paret og gjestene bodde på hotellet Claridges like i nærheten.

Det var faren til Nicky, Richard Hilton (61), som fulgte datteren opp kirkegulvet. Bruden hadde på seg en kjole fra den kjente designeren Valentino til en verdi av en halv million kroner.

Og det var ikke bare bruden som tok pusten fra gjestene. Storesøster Paris hadde på seg en lekker lysblå kjole fra merket «Alice + Olivia», og lot sine lange lyse lokker henge fritt over skuldrene.

- Det er Nickys store dag, så jeg har på hva enn hun ønsker. Helidigvis vet jeg at Nicky har en fantastisk motesans, så jeg er sikker på at brudepikekjolen vil være flott, sa hun tidligere ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Legger seg flat etter «selfie»-bløff

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer