Paris Hilton angrepet på åpen gate

Angrepsmannen slo til mot millardærarvingen og kjæresten - så reagerte livvaktene.

BLE OVERFALT: Paris Hilton og hennes kjæreste Cy Watts måtte ta bena fatt, da en overfallsmann angrep dem utenfor et rettslokale i Los Angeles onsdag. Foto: All Over Press
BLE OVERFALT: Paris Hilton og hennes kjæreste Cy Watts måtte ta bena fatt, da en overfallsmann angrep dem utenfor et rettslokale i Los Angeles onsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Milliardærarvingen Paris Hilton (30) møtte selv opp i et rettslokale i Los Angeles onsdag for å følge saken mot Nathan Parada, som er tiltalt for å ha brutt seg inn i hennes hjem, samtidig som han bar på en stor kniv.

Men veien inn til rettslokalet ble langt mer dramatisk enn selve rettssaken, da en annen Paris-forfølger gikk til angrep på hennes kjæreste Cy Watts uten forvarsel.

Ifølge nettstedet Radaronline.com slo James Rainford, som i okober ble arrestert for å ha smadret seg inn på eiendommen til Paris Hilton med sykkel, Watts i bakhodet, mens en sjokkert Paris så på.

Watts skal ha blitt svimmel av overfallet, men fortsatte å følge Paris mot døren til rettslokalet i et forsøk på å beskytte henne, skriver nettstedet.

Ranford skal ikke ha rukket flere angrep, før Paris' livvakter kastet seg over ham og førte ham vekk fra stedet.

«Herregud, den andre inntrengeren slo nettopp Cy i bakhodet, mens vi gikk mot rettslokalet. Så skremmende!». skrev Paris Hilton på sin Twitter-side kort tid etter overfallet.

Til politiet skal Rainford ha begrunnet overfallet med at han er forelsket i Paris Hilton, og at hennes far Ricky Hilton skal ha gitt ham tillatelse til å gifte seg med henne.

- Jeg elsker henne. Ricky Hilton sa jeg kunne gifte meg med henne. Han ga meg sin velsignelse, sier han ifølge Radaronline.com

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han reddet livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer