Paris Hilton: - Jeg trodde jeg skulle dø

Den norskættede milliardærarvingen ropte ut i dødsangst, da hun intetanende ble utsatt for sitt verste mareritt. Se video!

SEOGHØR.NO: Hotellarvingen Paris Hilton (34) ble verdenskjent etter at hun var med i programmet «The Simple Life» med bestevenninnen Nicole Richie (33).

Siden den gang har blondinen blant annet spilt i filmer, hatt sitt eget realityshow, gitt ut bøker og vært gjesteprogramleder for TV3-serien «Paradise Hotel».

Nå for tiden er det musikk som er i fokus for Paris.

Forrige måned slapp hun låten «High Off My Love», og det var under en promoteringstur til Dubai at 34-åringen opplevde sitt verste mareritt.

Se video øverst i artikkelen!

Føreren av flyet var nemlig ingen vanlig pilot, men den egyptiske TV-programlederen Ramez Galal (42). Han er kjent for å lure folk med skjult kamera.

REISER VERDEN RUNDT: Paris bruker mye tid i luften, og hennes største frykt er at flyet hun sitter i skal krasje – en frykt hun virkelig fikk kjenne på da hun ble "pranket" nylig. Foto: Scanpix
REISER VERDEN RUNDT: Paris bruker mye tid i luften, og hennes største frykt er at flyet hun sitter i skal krasje – en frykt hun virkelig fikk kjenne på da hun ble "pranket" nylig. Foto: Scanpix Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Med hjelp av flere statister og overbevisende lydeffekter, ble Paris lurt til å tro at flyet hun satt i skulle krasje – og det hele ble selvfølgelig filmet.

En livredd Paris skal ifølge nettsiden Contactmusic ha skreket ut i dødsangst fler ganger under flyturen.

– Hva skjer? Er dette normalt? Hva f**n skjer?, sier den TV-stjernen gjentatte ganger.
Da han så reaksjonene skal Ramez Galal ha bedt om unnskyldning.

– Unnskyld, unnskyld! Jeg er en dårlig mann. Jeg er skuespiller. Dette er et show med spøker!, avslører Ramez da flyet endelig hadde landet trygt.

– Var det en spøk? Jeg trodde jeg skulle dø. Det har vært mitt største frykt, å dø på et fly, svarer en tydelig opprørt Paris.

GJENNOMBRUDDET: Paris ble for alvor kjent med programmet "The Simple Life", hvor hun også hadde med seg bestevenninnen Nicole Richie. Foto: Scanpix
GJENNOMBRUDDET: Paris ble for alvor kjent med programmet "The Simple Life", hvor hun også hadde med seg bestevenninnen Nicole Richie. Foto: Scanpix Vis merEtter den skumle hendelsen, tok stjernen til Twitter for å dele følelsene sine.

«Det var det skumleste øyeblikket i livet mitt. Jeg trodde virkelig at flyet skulle krasje og at vi alle kom til å dø», skrev hun.LES OGSÅ: Hva har skjedd med puppene til Paris?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.