Paris har ikke drømmemann

Paris Hilton benekter at hun er svak for Adrian Grenier.

RYKTEBØRSEN: vil ha det til at Adrian og hotellarvingen har funnet tonen, men ifølge Paris er det ingenting på gang. De er "bare gode venner". Foto: Stella Pictures
RYKTEBØRSEN: vil ha det til at Adrian og hotellarvingen har funnet tonen, men ifølge Paris er det ingenting på gang. De er "bare gode venner". Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Det er ingen ting på gang mellom Paris Hilton (26) og Entourage-kjekkasen Adrian Grenier (31), skriver Contact Music, med utgangspunkt i en uttalelse fra Hiltons representanter.


De to superkjendisene ble observert på stranden i Malibu sammen, og da var jungeltelegrafen i gang. Hotellarvingen selv ler visstnok det hele bort og insisterer på at hun ikke er romantisk involvert med TV-stjernen. 


Grunnen til at de to celebritetene begynte å hengt så mye sammen er at Adrian Grenier lager dokumentar om verdens mest kjente hotellarving.


Ikke for det, Paris hadde nok ikke hatt noe problem med å finne en anledning til å sette inn støtet for å erobre den ettertraktede ungkaren mellom opptak.


At de to var ute å spiste middag sammen tidligere denne uken setter også spørsmålstegn ved hom det kun er vennskap som står på  fengselsfuglens agenda. 


Etter middagen fikk Paris besøk av skuespilleren, og hun hadde lagt alt til rette for en hyggelig kveld. Den guttegale 26-åringen hadde egenhendig brent en CD og merket den "After Hours Mix", i anledning kvelden.


Blondinen har blitt koplet til et arsenal av kjente menn bare dette året. James Blunt, Josh Henderson, Cisco Adler og NASCAR-kjører Kasey Kahne skal visstnok alle ha datet den styrtrike 26-åringen.


LES OGSÅ: Ny kjæreste for Sienna


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer