DEN GANG DA: Kjerligheten tok slutt for Paris Hilton og Benji Madden. Foto: All Over Press
DEN GANG DA: Kjerligheten tok slutt for Paris Hilton og Benji Madden. Foto: All Over PressVis mer

Paris har dumpet Benji

- Det stemmer dessverre. Paris og Benji har gjort det slutt.

LOS ANGELES (Seher.no): Etter ni måneder som kjærester er forholdet mellom Paris Hilton (27) og Benji Madden (29) historie, bekrefter en talsperson for hotellarvingen til Usmagazine.com.

Vanessa Fontana, som kjemper om å bli Paris nye bestevenninne i realityserien "Paris Hilton My New BFF", tror bruddet er til det beste for paret, sier hun til Life & Style.com.

- Paris og Benji har gjort det slutt. Det stemmer dessverre. Jeg er veldig glad i Paris, og alt jeg ønsker er at hun skal være lykkelig. Jeg tror de får det bedre sammen som venner, avslører hun til nettstedet. 

Tidligere har det versert utroskapsrykter rundt paret, men dette benekter Fontana.

- Det er ingen andre som er involvert i bruddet. Paris og Benji har vært trofaste og lojale mot hverandre hele tiden.

Grunnen til at forholdet tok slutt skal være fordi paret er for forskjellige. Mens Benji er en rolig gutt som liker hyggelige hjemmekvelder - er Paris svært sosial både personlig og profesjonelt.

- Alle vennene hennes la merke til at hun ikke har vært lykkelig den siste tiden. Benji sa til Paris at han ikke liker deltagerne i serien hennes, at han misliker vennene hennes og at han ikke kommer overens med søsteren, forteller en annen venn.

Deres hektiske timeplan skal heller ikke ha gjort ting lettere. Paris reiser regelmessig verden rundt og er booket med ulike prosjekter de neste 12 månedene. Benji på sin side holder på med et nytt album i studio.

Rikmansdatteren skal likevel være veldig lei seg over at forholdet ikke fungerte.

- Hun skulle ønske det var annerledes. Benji har alltid behandlet henne som en prinsesse. Han er en flott fyr med et stort hjerte, og hun er veldig glad i ham. Kanskje de kan prøve igjen en gang i fremtiden, men akkurat nå er de alt for forskjellige som personer, sier vennen til Life & Style.

Paret ble sammen i februar i år og forholdet utviklet seg raskt til å bli seriøst. Begge har blitt observert med ringer hvor kjærestens initialer var inngravert, og Benji har kalt Paris for "kone meteriale".

- Jeg har aldri vært så lykkelig før. Benji er en fantastisk gutt og livet mitt har aldri vært bedre, sa Paris i april.

Nå skal altså likevel bruddet være et faktum!

LES OGSÅ: Her er Hollywoods verste rundbrennere

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.