Paris hadde griseflaks på casino

Det er ikke bare hotelldrift og partyliv som fyller opp millardærarvingens konto.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Paris Hilton (32) har hele livet levd i overdådig luksus som arving til hotellkjeden Hilton. Selv om hun er arving til en milliardformue gjør Paris det godt som entreprenør og har egne kolleksjoner med klær, parfyme, sko og solbriller.

Hun har gjort TV-suksess med serier som «The Simple Life» og «Paris Hiltons BFF» og satser nå på en DJ-karriere.

Som om det ikke var nok grunner til å misunne Paris Hilton, hadde hun lykken med seg da hun besøkte Harrah Resort i Las Vegas.

Etter en DJ-jobb, der Paris skal ha tjent 600 000 kroner, satte hun seg ved black jack-bordet for å prøve lykken. Der stakk hun av med hele 300 000 kroner og la ut skrytebilde av gevinsten på Instagram.

- Ved blackjack-border #killing it, skrev hun under bildet.

Vil gjøre hotellsuksess i Norge

I fjor var Paris Hilton en av overraskelsene i norske «Paradise Hotel», som snart begynner sin sjette sesong på norske skjermer.

32-åringen har tatt opp familiearven og bygger egne hoteller og strandklubber, og fortalte Seoghør.no at hun ikke utelukker et hotell i Norge i fremtiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer