FOR HEIT FOR BRASIL: Paris Hilton skaper furore i Brasil med sin nye reklamefilm for ølet "Devassa". Likestillingsminister synes hun lar seg behandle som et seksuelt objekt.
FOR HEIT FOR BRASIL: Paris Hilton skaper furore i Brasil med sin nye reklamefilm for ølet "Devassa". Likestillingsminister synes hun lar seg behandle som et seksuelt objekt.Vis mer

- Paris gir blondiner et dårlig rykte

- Nå vil politikere forby Paris Hilton i Brasil.

 Se Paris Hiltons kontroversielle reklamevideo nederst i saken!

SEHER.NO: Paris Hilton (29) er "Devassa"-ølets nye ansikt utad. Men reklamen blir for drøy for Brasil, og likestillingsministeren arbeider nå for å få reklamen fjernet fra brasilianske tv-skjermer.

I den kontroversielle reklamefilmen kan man se Paris gni seg inn med en boks øl, på en sensuell  måte, mens forbipasserende stopper for å stirre. Paris har ikke stort på kroppen, bortsett fra en liten svart kjole.

- Øl-reklamer burde ikke få behandle kvinner som seksuelle objekt. Dette er en reklame som nedverdiger kvinner, spesielt blonde kvinner, mener en regjeringsrepresentant for saker som angår kvinner i Brasil, melder AP. 

Selv om Brasil er kjent for å være et liberalt land - hvor man kan få kjøpe til og med frimerker med bikinikledde jenter - synes Brasils representant at dette var for drøyt.


- Paris Hilton gir blondiner et dårlig rykte, sier hun.

- Mange Brasilianske øl-reklamer inneholder kvinner. Forskjellen er at disse jentene er plassert på stranden, mens Paris sitter på et kontor, sier Eduardo Correia, som er en talsmann for etterforskningsbyrået "Conar", som har startet en utredelse rundt Paris Hiltons reklame. 

"Conar" er et privat byrå, som ikke kan tvinge selskaper til å fjerne reklamer med henhold til loven, men Correia sier at i de 23 årene de har eksistert, har ingen av deres anbefalinger blitt ignorert.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Naken Paris strekker ikke til[obj:media:8431]