FESTET MED EKSKJÆRESTEN: Paris Hilton kaster ikke bort tiden som singel. I går festet hun med Kim Kardashians ekskjæreste Reggie Bush.
FESTET MED EKSKJÆRESTEN: Paris Hilton kaster ikke bort tiden som singel. I går festet hun med Kim Kardashians ekskjæreste Reggie Bush. Vis mer

Paris festet med Kims ekskjæreste

Er Kim Kardashians ekskjæreste Paris Hiltons nye erobring?

SEHER.NO:  Paris Hilton (29), skal ha gjort det slutt med «The Hills»-stjernen Doug Reinhardt (24) etter en 14 måneder lang romanse. Og nå kan det se ut som hun har lagt sin elsk på Kim Kardashians ekskjæreste.

Paris kaster ikke bort tiden som singel, og ble nylig fotografert i Las Vegas sammen med Kardashians eks, Reggie Bush. MailOnline hevder at dette tar stjernenes rivalisering til nye høyder.

Paris og Kim er begge rikmannsdøtre, og har skapt sine egne navn gjennom forskjellige realityshow.

Den amerikanske fotballspilleren Reggie og Kim gjorde det slutt forrige måned etter et tre år langt av/på forhold. Presset ved å være berømt skal ha blitt for mye for paret.

Det var i går kveld Paris og Reggie festet sammen på den hippe nattklubben Tao i Las Vegas. Fotballspilleren skal ha betalt rikmannsdatteren mye penger for å arrangere en privat fest på nattklubben for en venn av ham. Han skal også ha betalt for ikke mindre enn 100 flasker med Cristal champagne.

Ifølge nettavisen skal ikke Paris ha ventet lenge med å slå løs håret og feste vilt med Kardashians ekskjæreste. Noe som mest sannsynlig ikke vil falle i god smak hos Kim.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Paris Hilton er singel igjen