-Paris er suveren i senga

- Paris Hilton er mye bedre i senga enn Kimberly Stewart, Lindsay Lohan og Tara Reid.

I VINDEN: Paris får toppkarakter av en tidligere elsker. Foto: All Over Press
I VINDEN: Paris får toppkarakter av en tidligere elsker. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kiss and tell...

SEHER.NO: Er det ingen grenser for dyneløfting i Hollywood?

Nå har "sjarmøren"  Joe Francis kastet seg på bølgen av avsløringer om kjente kvinner. Han var fryktelig åpenhjertig da han gjestet Howard Sterns omstridte radioshow. Denne gangen går det utover Paris, Kimberly Stewart, Tara Reid og Lindsay Lohan.

Sistnevnte kan imidlertid trøste seg med at "That 70's show"-stjernen Wilmer Valderrama ga henne "toppkarakter" på det beryktede radioshowet til Howard Stern...

KASTER KLÆRNE: Årets blottere 2006

Francis eier det omstridte nettstedet Girl Gone Wild, og han skryter av at han har datet alle fire jentene. Det spørs om han virker så fristende for andre jenter, etter sine grove uttalelser om deres prestasjoner på soverommet...

LES OGSÅ: Paris dater 74-åring

- Paris er suveren i senga, og er mye bedre på oralsex enn Lindsay Lohan (20). Den verste er Tara Reid (31). Jeg elsker Tara og hadde mye sex med henne, men hun bare ligger der liksom... er Joes dom - og den er altså kringkastet på radio i USA!

TARA REID: Endelig en ny filmrolle!

Mangemillionæren Francis og Paris er for tiden å se sammen i noen lurvete scener i en voksenfilm som ligger ute på nettstedet parisexposed.com. Mens Paris (25) gjør alt hun kan for å stoppe nettstedet, mener Francis hun heller skal være stolt av scenene.

- Hun var på høyden i disse scenene, som 22-åring var hun aller best!

Det spørs om Paris er fornøyd med denne "rosen"...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer