FESTGLAD: Paris Hilton er glad i en fest, noe som irriterer hennes naboer i det fasjonable boligområdet Mulholland Estates i Beverly Hills så mye at de vil se henne flytte. Foto: All Over Press
FESTGLAD: Paris Hilton er glad i en fest, noe som irriterer hennes naboer i det fasjonable boligområdet Mulholland Estates i Beverly Hills så mye at de vil se henne flytte. Foto: All Over Press Vis mer

- Paris er naboen fra helvete

Rasende naboer vil at Paris Hilton flytter fra området etter bråk og kaos...

Publisert
SEHER.NO: Paris Hiltons naboer i det velrenomerte området Mulholland Estates er rasende over at hotellarvingen holdt julefest midt i uka, og håper nå at hun flytter ut av sitt fasjonable Beverly Hills-hjem, skriver RadarOnline.com.

Mer enn 100 gjester var til stede under festen i det lukkede boligfeltet, og fordi de fleste gjestene ankom samtidig ble det kaos da de skulle sjekkes inn gjennom sikkerthetsporten.

- Paris' fester er legendariske. Hun tar de alltid helt ut. Folk som skulle besøke de andre beboerne på området måtte vente nesten 35 minutter i bilkø på en vanlig onsdag kveld. Paris tilbyr parkering for gjestene sine, og det okkuperer gatene rundt huset hennes. Paris er naboen fra helvete, sier en av naboene til RadarOnline.com.

Styret i det fasjonable boligområdet har tidligere stoppet Paris fra å filme sin nye serie «The World According To Paris» på området. Serien er nå avlyst.

- Paris beviste på det tidspunktet at hun er veldig respektløs overfor sine naboer, med høylytte fester og en konstant strøm av folk til og fra huset hennes. For ikke å glemme alt det kriminelle som har skjedd etter at hun flyttet hit. Det har vært flere innbrudd der, og hun har blitt forfulgt av en knivdesperado som forsøkte å bryte seg inn i huset, sier en nabo.

Blant beboerne på området er Slash, Denise Richards og Charlie Sheen.

Nå håper flere av naboene at rikmannsdatteren legger huset ut for salg, pakker sakene sine og flytter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feirer jul med a-ha og halvnakne nisser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer