FESTGLAD: Paris Hilton er glad i å feste. Men denne gangen kom hun aldri. Foto: All Over Press
FESTGLAD: Paris Hilton er glad i å feste. Men denne gangen kom hun aldri. Foto: All Over PressVis mer

Paris droppet skandinavisk fest

- Selvfølgelig er det ergerlig at hun ikke kom, innrømmer den danske organisatoren.

SEHER.NO: Paris Hilton (27) hadde takket ja til å komme på den skandinaviske Hollywood-festen "Style Mansion". Men så droppet hun det hele i siste time.

Ifølge BT.dk tok 27-åringen lørdag kontakt med festens danske organisator, Claus Hjelmbak, for å sikre seg at hun sto på gjestelisten til arrangementet. Det skjedde samtidig som flere medier i Los Angeles utropte festen til en av de mest ettertraktede Grammy-eventene.

- Selvfølgelig er det ergelig at Paris ikke dukket opp. Men samtidig synes jeg arrangementet var strålende, sier Hjelmbak til den danske avisen.

Årsaken til at hotelldivaen ikke dukket opp er mest sannsynlig såre enkel. Paris' eks-kjæreste, den tidligere pornostjernen Simon Rex, var nemlig blant dem som sto på gjestelisten. Og Paris har aldri lagt skjul på at hun ikke liker å feste med folk hun har et anstrengt forhold til. I fjor dro Lindsay Lohan i sinne, da Paris Hilton troppet opp til Claus Hjelmbaks skandinaviske fest.

Men det var også andre som ikke var helt tilfredse med at Paris ikke dukket opp som avtalt denne gang. En mann ved navn Dennis Knudsen skulle nemlig fikse håret hennes - akkurat som han gjorde i sommer - da hun gjestet København. Også den gang avlyste hun plutselig.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paris naken og gratis