Paris dømt til rehab

I går falt dommen etter frøken Hiltons mye omtalte fyllekjøring.

DØMT: Det var i september at Paris Hilton ble tatt for å kjøre med alkohol brusende i blodet - bak rattet! Her er hun under en tidligere kjøretur med Nicole Richie. Foto: All Over Press
DØMT: Det var i september at Paris Hilton ble tatt for å kjøre med alkohol brusende i blodet - bak rattet! Her er hun under en tidligere kjøretur med Nicole Richie. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Må holde seg i skinnet!

SEHER.NO: Jetsett-prinsessen Paris Hilton fikk en prøvetid på tre år, en bot på rundt 2500 kroner - og beskjed om å delta i et rehabiliteringsprogram for personer med alkoholproblemer.Dommen er resultatet av fyllekjøringen hennes i september 2006.LES MER: Paris tatt for fyllekjøring!Hotellarvingen var ikke selv til stede i rettssalen da dommeren også kunne fortelle at hun kan redusere prøvetiden med ett år - men bare hvis hun avtjener 40 timers samfunnstjeneste, skriver TMZ.com.

SKÅL!: Møt "The Addicts"Superblondinen har tidligere innrømmet å ha drukket alkohol før hun satte seg i bilen, men at det bare handlet om en margarita inntatt på tom mage ...SE HER: Hilton innrømmer alt!

Uansett om party-Paris ble drita på en margarita eller flere, mener dommeren at hun har et alkoholproblem. Nå må hun følge i fotsporene til venninnene Lindsay Lohan og Nicole Richie - som begge har hatt lange opphold på avvenningsklinikkene for rusmisbruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer