Paris delte private bilder fra søsterens bryllupsdag

Men det var Nicky Hilton selv som ufrivillig sørget for det mest avslørende blinkskuddet fra bryllupet...

SEOGHØR.NO: Fredag ble Nicky Hilton (31) smidd i hymens lenker med James Rothschild (30), da de to milliardærarvingene giftet seg i hagen på Kensington Palace i London.

Det ekstravagante bryllupet, som inkluderte en eksklusiv fest før og en idyllisk lunsj etter vielsen, ble fulgt tett av Nickys storesøster.

DJen og TV-stjernen Paris Hilton (34) har delt flere personlige bilder fra bryllupsforberedelsene med Instagram-følgerne sine.

Den nyforelskede artisten, som figurerte som Nickys forlover, gjorde seg klar til bryllupet sammen med den vordende bruden på luksushotellet Claridge's.

#MaidOfHonor & #BrideToBe getting ready for the big day. #MrsRothschild

Et bilde publisert av Paris Hilton (@parishilton)

Saken fortsetter nedenfor.

Viste frem personlige detaljer

På Instagram-bildene den omdiskuterte stjernen har delt med fansen, kan man blant annet se Paris og Nicky Hilton iført matchende morgenkåper med påskriften «forlover» og «brud».

Se video av Nicky Hilton i brudekjolen øverst i saken!

Den tidligere «The Simple Life»-profilen delte også et nærbilde av lillesøsteren, der Nicky sitter med ryggen mot kamera i den spesiallagde morgenkåpen sin. I kjent stil klinket Paris også til med en sensuell selfie iført sin lyseblå morgenkåpe - som for øvrig matchet brudepikekjolen hun deretter skiftet til.

Saken fortsetter under bildene.

MATCHENDE SØSTRE: Nicky Hilton (t.v) var ikledd en delikat morgenkåpe som sørget for at alle visste hvem som var bruden, da hun og storesøster Paris (t.h) gjorde seg klare til bryllupet hennes på luksushotellet Claridges. Paris Hilton delte både disse og flere andre bilder fra den store dagen på Instagram. Foto: NTB Scanpix
MATCHENDE SØSTRE: Nicky Hilton (t.v) var ikledd en delikat morgenkåpe som sørget for at alle visste hvem som var bruden, da hun og storesøster Paris (t.h) gjorde seg klare til bryllupet hennes på luksushotellet Claridges. Paris Hilton delte både disse og flere andre bilder fra den store dagen på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til å dele et brudebilde i sort-hvitt av lillesøsteren, fulgt av teksten «den vakreste bruden jeg noensinne har sett», gav Paris Hilton fansen et glimt av Nickys eksklusive brudesko.

«Jeg elsker disse spesiallagde skoene fra Christian Louboutin. De perfekte brudeskoene» skriver 34-åringen til et nærbilde av designerskoene.

Ifølge UsWeekly var de hvite skoene trukket i sateng, preget med bryllupsdatoen og påskriften «Mrs. Rothschild».

The most beautiful bride I've ever seen #Breathtaking in @MaisonValentino.

Et bilde publisert av Paris Hilton (@parishilton)

Saken fortsetter nedenfor.

Krevende kjole

Imidlertid var det ikke bare Paris Hiltons private glimt fra bryllupsdagen som fansen fikk med seg. Ifølge Life&Style bød nemlig Nickys brudekjole, en blondebestrødd Maison Valentino-kreasjon til over en halv million kroner, på flere utfordringer.

Foto: Zuma Press
Foto: Zuma Press
Foto: Zuma Press
Foto: Zuma Press
Foto: Splash News
Foto: Splash News
Foto: wenn.com
Foto: Xposure
Foto: Splash News
Foto: Xposure
Foto: wenn.com

På vei ut fra Claridge's satte sløret seg fast under hjulet på Bentleyen som fraktet henne til vielsen, og bruden måtte få hjelp til å justere det lange sløret og kjoleslepet flere ganger i løpet av dagen.

Saken fortsetter under bildene.

VANSKELIG KJOLE: Det lange sløret på Nicky Hiltons drømmekjole fra Maison Valentino, satte seg først fast i hjulet på bilen som fraktet henne til vielsen (t.v). I bryllupet trengte også designerkjolen litt ekstra ettersyn. Til høyre er Nicky avbildet med søsteren Paris og brudgommen, James Rothschild.  Foto: Splash News/ NTB Scanpix
VANSKELIG KJOLE: Det lange sløret på Nicky Hiltons drømmekjole fra Maison Valentino, satte seg først fast i hjulet på bilen som fraktet henne til vielsen (t.v). I bryllupet trengte også designerkjolen litt ekstra ettersyn. Til høyre er Nicky avbildet med søsteren Paris og brudgommen, James Rothschild. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Se video av Bentley-uhellet øverst i saken, der Nicky Hilton viser frem brudekjolen sin for første gang!

Vel fremme ved The Orangery, et idyllisk selskapslokale i hagen til Kensington Palace, klarte Nicky Hilton å vise frem bryllupstrusene til noen helt andre enn brudgommen.

Da hun skulle rette på den vakre, overdådige designerkjolen sin, ble nemlig det hvite undertøyet hennes synlig for bryllupsgjestene. Kanskje det var kjolens lange slep og slør som igjen skapte vanskeligheter?

I løpet av kvelden skiftet imidlertid den ferske fru Rothschild til en kjole med mer praktisk lengde, en glitrende minikjole. Nicky Hilton ble fotografert i bryllupsdagens andre oppsiktsvekkende kjole på vei tilbake til luksushotellet, sammen med ektemannen James Rothschild.

AVSLAPPET BRUD: Nicky Hilton gikk ikke av veien for å løfte litt på den kostbare brudekjolen mens hun festet med bryllupsgjestene sine. Til slutt skiftet hun til en glamorøs minikjole som hun ikke trengte å være redd for å snuble i! Foto: Splash News/ NTB Scanpix
AVSLAPPET BRUD: Nicky Hilton gikk ikke av veien for å løfte litt på den kostbare brudekjolen mens hun festet med bryllupsgjestene sine. Til slutt skiftet hun til en glamorøs minikjole som hun ikke trengte å være redd for å snuble i! Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Du kommer til å bli dolket i ryggen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.