Paris dater 74-åring

Den utvalgte er Richard Lugner, som skal være hennes kavaler på operaballet i Wien 15. februar.

FESTLØVE: Det spørs om Paris aldrende date klarer å henge med på milliardærarvingens hardkjør. Foto: All Over Press
FESTLØVE: Det spørs om Paris aldrende date klarer å henge med på milliardærarvingens hardkjør. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fornem eskorteSEHER.NO: -Hennes foreldre skal være med - enten det nå er som anstand eller ikke - i tillegg til tre av hennes venner. Men Britney Spears kommer ikke, sa Lugner på en pressekonferanse som onsdag var kalt sammen i Wien i anledning Hiltons positive svar på innbydelsen. -De kommer dessverre ikke så godt ut av det med hverandre lenger, sukket han.

LES OGSÅ: Siste stikk til Paris!Paris Hiltons nye kavaler er 74 år gammel, og har i årenes løp hatt med seg stjerner som Faye Dunaway og Sophia Loren til ballet i den østerrikske hovedstaden. Operaballet er et av høydepunktene på sosietetskalenderen i Wien, en enkeltbillett koster 215 euro (vel 8.300 kroner) og leie av en losje for kvelden kommer på 16.000 euro eller nærmere 135.000 kroner. Paris Hilton er ikke gratis hun heller, skriver Wien-avisene.

LES OGSÅ: Årets blottere 2006Ifølge ubekreftede meldinger i den østerrikske pressen skal hun motta opp til en million dollar eller 6,45 millioner kroner for å beære wienerne med sitt nærvær.Til sammen er det ventet rundt 4.600 gjester til ballet i ærverdige Staatsoper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer