Paris ble evakuert fra fly

Fant 10 centimeter lang sagtakket kviv ombord på flyet.

BLE EVAKUERT: Paris Hilton og hennes kjæreste Cy Waitz befant seg plutselig i en skremmende situasjon ved flyplassen LAX. Det ble nemlig funnet en ti centimeter lang kniv ombord på flyet. Foto: All Over Press
BLE EVAKUERT: Paris Hilton og hennes kjæreste Cy Waitz befant seg plutselig i en skremmende situasjon ved flyplassen LAX. Det ble nemlig funnet en ti centimeter lang kniv ombord på flyet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Milliardærarvingen Paris Hilton (29) befant seg plutselig i en skremmende situasjon på flyplassen LAX i Los Angeles på tirsdag, melder UsMagazine.

Hilton og hennes kjæreste Cy Waitz, ble evakuert fra et fly som var på vei fra LA til Maiu, Hawaii. Det var etter at en av pasasjerene hadde funnet en 10 centimeter lang sagtakket kniv, at alle passasjerene på flyet måtte evakueres, ifølge TMZ. Kniven lå i en setelomme.

- Vi skulle akkurat til å ta av, da sikkerhetsvaktene ba alle forlate flyet, fordi de hadde funnet en stor kniv. Det er skummelt at den kom med på flyet, skriver Hilton på Twitter.

En time etter at passasjerene hadde forlatt flyet, fikk Paris Hilton og de andre passasjerene gå ombord på flyet igjen.

- Gleder meg til å dra til Maui, skrev Paris.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hamret løs på Paris Hiltons dør