DEN SOM LER SIST LER BEST: Det er ikke akkurat slik at Paris Hilton (26) er avhengig av bestefars penger.  Foto: All Over Press
DEN SOM LER SIST LER BEST: Det er ikke akkurat slik at Paris Hilton (26) er avhengig av bestefars penger. Foto: All Over PressVis mer

- Paris arver 0 kroner

Paris går glipp av 348 millioner kroner i arv på grunn av hennes dårlige oppførsel.

SEHER.NO: Paris Hiltons bestefar Conrad "Barron" Hilton (79) synes det har vært litt hardt å svelge at barnebarnet Paris (26) har vært med i en pornofilm, fyllekjørt og sittet i fengsel.


Forfatteren Jerry Oppenheimer, som har skrevet boka "House of Hilton" hevder at "Barron" rett og slett er lei av oppførselen til Paris.  


- Han var, og er veldig flau over hvordan Hilton navnet er blitt skitnet til av party- Paris, og vil derfor gi hele formuen til veldedighet, sier Jerry ifølge Metro.


Det er dårlige nyheter for familien med tanke på at bestefar nettopp solgte store deler av Hilton bedriften for 14,4 milliarder kroner.


Paris som vil gi trafikktips skulle derfor opprinnelig ha arvet 348 millioner kroner, men det ser ut til at hun kan glemme nå.


Men ifølge Forbes kan Paris som vraker vennekretsen ta det med knusende ro. Det er spådd at hun i år vil firedoble formuen sin som allerede er på rundt 50 millioner kroner!


LES OGSÅ: Paris Hilton på badeferie