USKYLDIG: Etter at Paris kom ut av fengselet har hun tatt det veldig med ro. Ifølge henne selv skal hun begynne et nytt og bedre liv.  Foto: All Over Press
USKYLDIG: Etter at Paris kom ut av fengselet har hun tatt det veldig med ro. Ifølge henne selv skal hun begynne et nytt og bedre liv. Foto: All Over PressVis mer

Paris - årets forbilde?

Paris har helt klart ikke blitt mindre populær etter fengselsoppholdet.

SEHER.NO: Teen Choice Awards går av stabelen i august. Dette er en stor begivenhet for mange unge og er en av de største prisutdelingene i USA. Det er nemlig den eneste anledningen ungdommer faktisk har til å stemme frem idolene sine.


Og ganske sensasjonelt har Paris Hilton har for første gang blitt nominert til å vinne en av de gjeve prisene. Hotell-arvingen kjemper om å få tittelen beste kvinnelige realitystjerne.


Den litt overraskende nominasjonen kommer kanskje som et sjokk på mange med tanke på at det er gode forbilder som skal stemmes frem.


Og en kan si mye om Paris Hilton, men et godt forbilde er hun neppe...


Bare i løpet av de siste årene har hun fyllekjørt, sittet i fengsel og blitt beskyldt for å ha brukt narkotika. I tillegg fikk hun mye oppmerksomhet da eks-kjæreste Rick Solomon la ut en privat sex-film på internett.


De andre nominerte er også offentligjort og listen er lang. De mest kjente er Jessica Alba og Justin Timberlake, som er nominert for beste mannlige artist.


Se hele listen over årets nominerte her! (ekstern lenke).


Paris var selv vertinne sammen med bestevenninnen Nicole Richie under showet i 2004.


LES OGSÅ: Paris sin reddende engel