- Parfymen min lukter som en dyr hore

Superstjernen forsvarer sin «frastøtende» godlukt.

SJOKKERENDE: Lady Gagas kommende parfyme skal angivelig få navnet Monster. Foto: All Over Press
SJOKKERENDE: Lady Gagas kommende parfyme skal angivelig få navnet Monster. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen Lady Gaga (24) åpner seg opp når det kommer til hennes kommende parfyme, og forklarer at den lukter «som en dyr hore».

Det har gått en del rykter rundt «Poker Face»-sangerens nye duft, som angivelig skal få navnet «Monster», men Gaga forteller nå selv at den ikke er så frastøtende som den høres ut.

- Parfymen lukter som en dyr hore. Men ved å lage den, ville jeg trekke ut duften av blod og sæd på et molekylært nivå. Så den vil ikke lukte blod og sæd, men det er inni der. Man føler seg på en måte som etter at man har hatt sex, forteller stjernen.

Stjernen avslørte nylig at hun holder seg slank ved å drikke whisky og dra på trening neste dag - selv om hun er fyllesyk.

- Jeg er på fylle-dietten. Jeg lever slik jeg vil, kreativt. Jeg liker å drikke whisky og sånn når jeg jobber. Men tingen er at jeg må å trene hver dag, og jeg trener fyllesyk hvis jeg er fyllesyk, uttalte hun ifølge Female First i et intervju med Sirius XM Radio. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er på fylle-dietten