Robin Thicke ble pappa igjen:

Paret har fått to barn på ett år

Sangstjernen og forloveden fikk datter nummer to.

DATTER NUMMER TO: Robin Thicke og forloveden April Love Geary kunne denne uken ønske datter nummer to velkommen til verden. Foto: NTB Scanpix
DATTER NUMMER TO: Robin Thicke og forloveden April Love Geary kunne denne uken ønske datter nummer to velkommen til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august i fjor ble det offentlig at artisten Robin Thicke (41) ventet sitt andre barn med sin forlovede, April Love Geary (24).

Duoen tok forholdet et steg videre på selveste julaften i fjor, da «Blurred Lines»-sangeren gikk ned på kne for sin 18 år yngre kjæreste.

Ifølge Daily Mail skal 41-åringen ha fridd midt under julemiddagen, foran venner og familie.

De nybakte tobarnsforeldrene begynte å date etter at Robin ble separert fra skuespillerkona Paula Patton (43) i februar 2014, ifølge People.

Patton søkte om skilsmisse høsten 2014, og i mars året etter var skilsmissen sluttført. De to har sønnen Julian Fuego (8) sammen.

Robin og April har datteren Mia Love Thicke (1) fra før av, men nå er altså tre blitt til fire. I morgentimene tirsdag kunne paret ønske en ny datter velkommen til verden. Nyheten delte de selv på Instagram.

To barn på ett år

Robin og kjæresten har valgt å kalle datteren Lola Alaine Thicke, noe Robin avslørte samtidig som han kunngjorde at datteren var født.

«Lola Alaine Thicke ble født i morges 26/2/19 klokken 08.21. Takk Gud og April Love for denne velsignelsen», skrev han sammen med bildet av seg selv og sin nyfødte datter.

Også kjæresten April Love delte den gledelige nyheten på Instagram.

«Min vakre lille jente, jeg er allerede forelsket i deg! Storesøsteren din er på vei for å møte deg», skrev hun.

Den ferske familieforøkelsen kommer nesten akkurat ett år etter at parets første datter ble født. Eldstedatteren Mia kom nemlig til verden 22. februar 2018, bare ett år og fire dager før lillesøsteren.

Termin på bursdagen

Nyheten om at paret ventet sitt andre barn sammen kom som nevnt i fjor høst. Da var det Geary som avslørte nyheten på sin egen Instagram-konto.

«Vel, det er noen som skal bli storesøster neste år! Vi er veldig glade for å dele med dere at vi venter et barn igjen. På lørdag får vi vite om det blir en gutt eller jente. Hva tror dere at det blir? Glemte å nevne at termin er på samme dag som Robin sin bursdag», skrev 24-åringen til et nydelig bilde av parets felles datter Mia som holder ultralydbildet.

I 2017, da paret kunne kunngjøre at de ventet sitt første barn sammen, avslørte Geary også nyheten på Instagram. Den gang var termin på samme dag som Alan Thicke, faren til Robin Thicke, sin bursdag 1. mars.

Det viste seg imidlertid at lille Mia kom noen dager før.

Alan Thicke gikk bort 13. desember 2016. På termindatoen skulle han ha blitt 71 år gammel.

Anklager om utroskap og misbruk

At Robin Thicke nå kan glede seg over å ha blitt far på ny, kommer sikkert som en kjærkommen begivenhet for artisten. De siste årene har det nemlig stormet ganske så kraftig rundt 41-åringen.

Det vakte sterke reaksjoner da han og Miley Cyrus (26) fremførte en ekstremt utfordrende «Blurred Lines»-duett foran millioner av unge fans under MTV Video Awards i 2013.

Robin Thick er på talkshowet "Chatty Man" med Alan Carr. Her snakker han om Miley-skandalen der han og Miley Cyrus var på scenen sammen. Vis mer

Kort tid etterpå ble Thicke også utsatt for utroskapsrykter, etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa.

Ifølge TMZ har ekskona Paula også hevdet at han var utro - og at han ringte henne da han var på turné, mens han hadde sex med en annen dame.

Ifølge «Mission: Impossible - Ghost Protocol»-skuespilleren, har Thicke dessuten slått henne og misbrukt kokain. Thickes advokat avviste påstandene som grunnløse.

I etterkant av bruddet med Patton åpnet Thicke seg om sin kjærlighet til kona en rekke ganger - både fra scenen foran tusenvis av fans og i diverse intervjuer.

- Hun er verdens beste jente, en fantastisk mor og fremdeles en god venn, men vi tilbrakte altfor lite tid sammen, sa han i et radiointervju sommeren 2014, ifølge E! Online.

LES OGSÅ: - Fridde under julemiddagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer