VAR IKKE SINGEL PÅ HOTELLET: William avslørte i april til Seher.no at han ikke var singel da han sjekket inn på "Paradise Hotel". Her er han sammen med Rune Gammelsether og Alexander Aasen. Foto: TV3
VAR IKKE SINGEL PÅ HOTELLET: William avslørte i april til Seher.no at han ikke var singel da han sjekket inn på "Paradise Hotel". Her er han sammen med Rune Gammelsether og Alexander Aasen. Foto: TV3Vis mer

Paradise-William blir pappa

- Det ser ut som om hun er veldig lik pappaen sin.

SEHER.NO:  Deltaker i fjorårets norske "Paradise Hotel", William André Høvik (24), er ikke lenger forbereder seg nå på en tilværelse som småbarnspappa.

Williams kjæreste Helene Benedicte Hagen (20) bekrefter på sin blogg at paret venter en liten jente 2. juli.

"Idag har jeg ENDELIG vært på ultralyd! Kjæresten min fikk dessverre ikke vært med, det var litt trist, og kjedelig for han. Men jeg glemte fort at jeg var der alene så fort jeg fikk den lille skapningen opp på skjermen. Rart hvordan man glemmer alt rundt seg. Det er det søteste jeg noen gang har sett! William får jo heldigvis bli med på 3D ultralyd når han kommer hjem da! Det blir også gøy! Men endelig har jeg fått vite at hun er helt frisk og fin. Og det ser ut som hun er veldig lik pappan sin:) Hun har den samme søte lille nesen i profil!," skriver hun på bloggen.

bloggen (ekstern lenke) har Helene også lagt ut ultralydbilder av den kommende babyen.


Selv om TV3 stiller som krav at deltakerne på "Paradise Hotel" må være single, avslørte han til Seher.no i april at han ble sammen med Helene før han dro avgårde til Mexico.

- Jeg angrer på en del av klininga og en del av fyllepraten, men jeg har sluppet å sove på sofaen i hvert fall. Nå er jeg veldig kjærestegutt, sa han til Seher.no.

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med William Høvik eller Helene Benedicte Hagen.

Williams tidligere Paradise-kollega Therese Adsen Aanonli - som la ut nyheten på sin blogg - bekrefter graviditeten overfor Seher.no.

- Jeg vil ikke si så mye om det, men har gratulert dem, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Angrer på at jeg klina