IKKE LENGER SINGEL: Fjorårets «Paradise Hotel»-vinner Tine Helene Valle bekrefter til Seher.no at hun har blitt samboer med sin kjæreste Daniel Adler. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
IKKE LENGER SINGEL: Fjorårets «Paradise Hotel»-vinner Tine Helene Valle bekrefter til Seher.no at hun har blitt samboer med sin kjæreste Daniel Adler. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Paradise-Tine flytter sammen med kjæresten

- Foreløpig er det kun oss to og hunden min, sier Tine Helene Valle.

Publisert
SEHER.NO:  Ni måneder etter at de ble kjærester, har fjorårets «Paradise Hotel»-vinner Tine Helene Valle og hennes kjæreste Daniel Adler blitt samboere.

- Daniel flyttet først inn hos meg og en venninne jeg bodde med, men nå har vi funnet oss vårt eget sted i nærheten av Alexander Kiellands plass i Oslo. Her har vi bodd siden nyttårsaften og så langt har det gått veldig bra, sier Tine Helene Valle til Seher.no.

Hun har fått lenger pendlevei mellom sitt nye hjem og frisørjobben i Oppegård, men angrer ikke et sekund på flyttingen.

- Daniel er flinke til å lage mat, og til sommeren gleder jeg meg til å teste utelivet i nærheten.

Noe barn eller bryllup er det imidlertid foreløpig ikke snakk om, ifølge Tine.

- He he, nei det er nok litt tidlig. Foreløpig er det kun oss to og hunden min, Mini, men det er mer enn nok. Vi koser oss i hverandres selskap, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er årets Paradise-deltagere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer