Thea Bråthen Christensen fra «Paradise Hotel»:

Paradise-Thea jubler for sin nye baby

- Det er stort å bli mamma igjen

MAMMA FOR TREDJE GANG: Thea Bråthen Christensen gleder seg over å ha fått et nytt medlem i familien. Foto: Privat
MAMMA FOR TREDJE GANG: Thea Bråthen Christensen gleder seg over å ha fått et nytt medlem i familien. Foto: Privat Vis mer

(Se og Hør): Seks år etter at den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Thea Bråthen Christensen (27) fikk sønnen Nemo (6) med realitykollegaen Emil Løvstad (29), har hun fått ny grunn til å juble.

22. september ble hun nemlig mamma for tredje gang, da sønnen Mike kom til verden.

- Det er stort å bli mamma igjen. Alt gikk fint med fødselen, som foregikk ved hjelp av keisersnitt, sier Thea til Se og Hør.

Mike - som veide 3,59 kilo og var 52 cm lang da han ble født, er Theas andre med ektemannen Kenneth Andre Andersen.

Fra før har de sønnen Felix (3) sammen.

- Både Nemo og Felix gleder seg over ha fått en ny bror. Det er jo sjelden stille i huset med tre barn, men jeg stortrives med den nye hverdagen, sier Thea.

PARADISE-DELTAKER: Thea (t.h.) i TV-serien «Paradise Hotel» i 2010 sammen med Carl Eliassen, Tine Helene Valle og Emil Løvstad. Foto: TV3
PARADISE-DELTAKER: Thea (t.h.) i TV-serien «Paradise Hotel» i 2010 sammen med Carl Eliassen, Tine Helene Valle og Emil Løvstad. Foto: TV3 Vis mer

Thea og Kenneth giftet seg i 2016.

Bryllupet gikk av stabelen i Hamar.

- Det største inntrykket var hvor lykkelig jeg følte meg. Jeg gikk rundt i lykkerus hele dagen. Det var helt fantastisk, sa Thea den gangen til Seoghør.no.

GIFTET SEG: Thea og Kenneth giftet seg i 2016.. Foto: Lars Ervik
GIFTET SEG: Thea og Kenneth giftet seg i 2016.. Foto: Lars Ervik Vis mer

27-åringen er ikke bare kjent for sin deltakelse i «Paradise Hotel». I 2015 stilte hun opp i konkurransen «bikini fitness», og hun har egen fitness-blogg.

Kenneth fridde til den tidligere realitydeltakeren under en ferietur i Thailand i 2014.

- Jeg er overlykkelig! Jeg har mast lenge, og er en veldig snokete, nysgjerrig jente, men jeg ble tatt litt på senga denne gangen, sa Thea etter frieriet til Se og Hør.

Theas tidligere «Paradise Hotel»-kjæreste, Emil Løvstad har også funnet lykken på nytt etter at de to gikk fra hverandre.

Han giftet seg tidligere i år med bloggeren Annette Haga (26). Frieriet skjedde på Island.

- Jeg hadde kjøpt ringen en stund før, men jeg ventet på den rette anledningen. Selve frieriet var litt på impuls, men det var en fantastisk atmosfære, sa Emil i april til Seoghør.no.

I september avslørte Annette på Instagram at paret venter sitt første barn sammen.

LES OGSÅ: - Jeg gikk i lykkerus hele dagen