Paradise-tabbene du ikke fikk se på TV

- Jeg husker ikke mye av dette, sier Mayoo Indiran. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare de tidlige sengescenene mellom Øystein ... og Michela .... som har vakt oppsikt i de første episodene av årets «Paradise Hotel»-sesong.

Seerne har allerede fått servert en rekke pinlige forsnakkelser av deltagerene.

Så mange gullkorn har det vært, at mange av dem ikke får plass i episodene.

Se flere av de pinligste Paradise-forsnakkelsene så langt i videoen øverst i saken!

En av de som har måttet tåle mange flaue gjensyn på TV-skjermen er Mayoo Indiran (25) fra Lørenskog.

Den treningsglade gutten har blant annet måtte tåle å se seg selv si ting som «jeg forstod at jeg ikke skjønte det første gangen jeg leste det, og da droppet jeg å henge meg i det» og «jeg er ikke den som bare klår på fingre».

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Mayoo har blitt en populær deltager i årets «Paradise Hotel». Her med kollegene Nina Martnes, Mikela Beckovic og Henriette Otervik.
POPULÆR: Mayoo har blitt en populær deltager i årets «Paradise Hotel». Her med kollegene Nina Martnes, Mikela Beckovic og Henriette Otervik. Vis mer

Til Seoghør.no sier Mayoo - som til daglig jobber som IT-konsulent - at flere av TV-tabbene har kommet fullstendig overraskende på ham.

- Noen ganger var jeg så full da jeg ble intervjuet at jeg ikke husker mye av dette.

- Vi blir ofte kalt inn til intervju under fester og jeg husker en gang jeg skulle intervjues etter å ha vært med på en heftig drikkelek. Da spøkte vi med at dette kunne gå galt.

Vis mer

- Men det gjør meg ingenting å drite meg ut. Jeg tar det med et smil.

- Intervjuer ikke fulle deltagere

Pressesjef Line Vee Hanum i TV3 avviser imidlertid at de intervjuer deltagerne hvis de er fulle.

- Vi er veldig bevisste på å ikke intervjue deltakerne dersom de er beruset.

- Noen ganger er det nødvendig å intervjue dem i forbindelse med fester fordi de må snakke om det som skjer der og da, men vi er nøye med hva som blir blir brukt i programmet, sier hun til Seoghør.no.

- Faren min spøkte med at han ville kaste meg ut

Mayoo ser ofte på «Paradise Hotel» sammen med faren sin og avslører at han må tåle noen spøkefulle kommentarer fra opphavet.

- Da jeg gikk rundt i g-streng under fellesdaten med Sandra, sa han at jeg hadde blitt kasta ut hvis jeg hadde gått i noe sånt her hjemme, sier han og ler.

FLAUT GJENSYN: Mayoo sier faren spøkte med at han vil kaste ham ut om han viser seg i dette Paradise-antrekket i Norge. Foto: TV3
FLAUT GJENSYN: Mayoo sier faren spøkte med at han vil kaste ham ut om han viser seg i dette Paradise-antrekket i Norge. Foto: TV3 Vis mer

Mayoo har tidligere fortalt at han rådførte seg med foreldrene sine før han meldte seg på «Paradise Hotel»:

- Jeg snakket selvfølgelig med foreldrene mine først, og de sa at hvis jeg hadde lyst til det, så måtte jeg bare gjøre det. Det er det som er det viktigste for meg, for når foreldrene mine støtter meg, så kan alt annet være det samme.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag kl 22.30.

LES OGSÅ: - Det var deilig å bli kvitt ham

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer