<strong>STOLT MOR:</strong> Den tidligere Paradise Hotel-deltageren har fått en sønn. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
STOLT MOR: Den tidligere Paradise Hotel-deltageren har fått en sønn. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

«Paradise»-Stine ble mamma

- Jeg er så stolt, han er så nydelig, sier Stine Marie Lothe Svendsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Stine Marie Lothe Svendsen (22) har blitt mamma.

Lothe Svendsen bekrefter overfor Seher.no at hun fikk en sønn fredag kveld. Babynyheten omtaler hun også på sin egen blogg. (Ekstern lenke)

«Stikker bare kjapt innom på iphonen for og si tusen takk for alle de hyggelige gratulasjonene:) har ikke lest alle enda, men så det var noen og det setter jeg stor pris på:) nettopp matet den lille prinsen min nå. Så nå ligger han ved siden av meg og sover å lager grimaser.», skriver 22-åringen.

Dette er den tidligere reality-deltagerens første barn. På bloggen skriver hun at hun er svært stolt.

«Er så stolt, han er nydelig<3 mer om alt kommer jeg tilbake til når jeg får tid og tilgang på pc:) skal prøve så godt jeg kan og holde dere oppdaterte. Nå gleder jeg meg sykt på frokost. Er kjempe sulten!», skriver hun.

Nyheten om Lothe Svendsens graviditet kom i november. Barnefaren er Johannes Munkeby Berg, som hun ble sammen med sommeren 2010.

Tidligere denne måneden bekreftet imidlertid Stine Marie at hun hadde flyttet ut fra den tidligere samboerens hjem, og avsluttet forholdet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Singel like før fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer