Paradise-Stine: - Jeg ville helst unngå å gjøre det på TV

Realitydeltageren avslører sannheten bak flørten i bassenget.

SEOGHØR.NO: I tirsdagens episode av TV3s realityserie «Paradise Hotel» ble TV-seerne vitne til svært hete scener i svømmebassenget mellom deltagerne Stine Cecilie Tollefsen (21) og Øystein Myren Storaa (21).

Mens realitykollegene Jørgen W. Hagen Haug (24) og Sandra Brataker (21) så på, hadde de to sex i bassenget uten å bry seg om realitykameraene.

På TV fremstod det hele som del av en plan Sandra og Stine hadde lagt for å sikre sin egen posisjon på hotellet - og å få ut Øysteins romkamerat Eileen Eriksen (23).

- Planen i kveld er å forføre Øystein, sa Sandra til kameraene tidligere i sendingen.

Men til Seoghør.no sier Stine at virkeligheten ikke var slik som den fremstod på TV.

Se video øverst i artikkelen!

- Det har kommet ganske dårlig frem, men jeg var faktisk veldig sjarmert av Øystein og hadde vært det siden min første dag der inne. Så jeg hadde det nok i bakhodet en stund, men ville jo helst unngå å gjøre det på TV.

LA PLAN: I tirsdagens episode av «Paradise Hotel» fremstod det som om Stine og hennes realitykollega Sandra la en plan for å forføre Øystein. Men til Seoghør.no avslører Stine at virkeligheten var annerledes. Foto: TV3
LA PLAN: I tirsdagens episode av «Paradise Hotel» fremstod det som om Stine og hennes realitykollega Sandra la en plan for å forføre Øystein. Men til Seoghør.no avslører Stine at virkeligheten var annerledes. Foto: TV3 Vis mer

Kun venner i dag

Hun hevder at hun har beholdt kontakten med Øystein etter at de begge kom tilbake til Norge, men sier det ikke er noe romantisk mellom dem i dag.

- Vi ser hverandre nesten hver dag, men er bare kompiser. Han er en veldig omtenksom fyr, sier Stine til Seoghør.no.

Øystein sier han i ettertid ikke er like fornøyd med hvordan kvelden utartet seg:

- Jeg tenker jo at det var en meget sleip taktisk plan av Stine og Sandra, men jeg var jo med på det og står for alt jeg gjør der inne. Før det skjedde tenkte jeg vel at jeg var med på det, men etterpå så tenker man selvfølgelig litt på at det er dumt, og ikke helt verdt det, både når det gjelder spillet og personlige ting.

- Jeg synes det er ekkelt

Stine er den tredje jenta som har falt for Øystein i løpet av årets Paradise Hotel-sesong.

Tidligere har Hønefoss-gutten hoppet til køys med både Sandra og hjemsendte Mikela Beckovic (20).

Øystein sier til Seoghør.no at han ikke er helt komfortabel med å ha hatt sex med tre jenter på TV.

- Jeg synes helt ærlig at det er litt ekkelt og se det på TV nå som det har blitt tre stykker. Jeg trodde nok at det skulle bli litt enklere, sier han til Seoghør.no.

UMIDDELBAR KONTAKT: Allerede første kvelden på Paradise Hotel gikk Øystein og hans realitykollega Mikela Beckovic til sengs sammen. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
UMIDDELBAR KONTAKT: Allerede første kvelden på Paradise Hotel gikk Øystein og hans realitykollega Mikela Beckovic til sengs sammen. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no Vis mer

Ikke første gang

Tirsdagens stunt er ikke første gang flere Paradise Hotel-deltagere blir tatt på fersken i svømmebassenget.

I 2014 var det Nicolai Bennis, Kine Blix, Labinot Haziri og Julie Hølvold som fant tonen.

Julie Hølvold sa den gang at hun ble overrasket over at episoden ble vist på TV.

- Jeg har jo visst at det ville komme, men etter hvert som tiden går glemmer man jo litt av alt som har skjedd. Da jeg så det igjen ble jeg litt sjokkert. Jeg ante ikke at de kunne filme så nært.

- Vi trodde vi hadde gjemt oss litt unna, men de har jo kommet svært nær innpå oss. Det er litt skummelt, for man merker ikke noe til kameraene når man er inne på hotellet.

Hun la heller ikke skjul på at hun angret på det hele.

Angrer på natten i bassenget

Stine Cecilie Tollefsen sier hun også helst skulle vært foruten den amorøse kvelden i bassenget.

- Jeg angrer på at jeg ikke tenkte litt mer konsekvenser, for jeg unner ingen, hvertfall ikke foreldrene mine å se det. Det er jo egentlig en privatsak som ingen burde være vitne til, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Märtha og Haakons datter heter Lene Alexandra