Paradise-Stians «trekant» selger til gull

Musikk-karrieren går så det suser for realitydeltageren.

TIL TOPPS : I 2010 gikk Stian Thorbjørnsen og kameraten Lasse Jensen til topps i «Se og Hørs Sommerstjerner». Nå har gruppen «Staysman og Lazz» solgt til gull med sin nye single «Frøken Möet» Foto: Se og Hør
TIL TOPPS : I 2010 gikk Stian Thorbjørnsen og kameraten Lasse Jensen til topps i «Se og Hørs Sommerstjerner». Nå har gruppen «Staysman og Lazz» solgt til gull med sin nye single «Frøken Möet» Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stian Thorbjørnsen (30) fikk mye oppmerksomhet da han i fjor deltok i TV3s realityserie «Paradise Hotel», blant annet da han gikk til sengs med to av de andre deltagerne og lanserte uttrykket «en dobbel Northug».

I januar kunne Seoghør.no avsløre at han i år gjør comeback som programleder på «Paradise Hotel»s nettsider.

Men hjemme i Norge er det musikk-karrieren som en del av duoen «Staysman og Lazz», som er Stians levebrød.

I tillegg til Stian består gruppa av Lasse Jensen.

Nå kan duoen - som først ble kjent da de vant konkurransen «Se og Hørs Sommerstjerner» i 2010 - glede seg over at deres siste singel «Frøken Möet (trekant)» har solgt til gull for 5000 solgte eksemplarer.

- Det er helt sykt. Jeg sitter her i Mexico og feirer akkurat nå med fire liter hvitvin. Vinnerne av «Se og Hørs Sommerstjerner» fikk drahjelp av «Paradise Hotel» og nå har vi gull, sier Stian til Seoghør.no.

Etter «Paradise Hotel» har Stian vært på 193 forskjellige oppdrag som artist og konferansier, og til Seoghør.no sier han at han regner med å få det like travelt når han kommer hjem fra årets Paradise-innspilling.

- Hele 2013 er nesten ferdigbooket. I tillegg håper vi å få ut et album i løpet av året, sier han.

LES OGSÅ: Gjør comeback på Paradise Hotel
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer