Paradise-Stian krasjet med politibil

- Jeg var ikke helt edru.

MISTET LAPPEN: - Jeg var ikke edru da jeg satte meg på mopeden. Det var utrolig dumt av meg, sier «Paradise Hotel»-deltakeren om episoden som førte til at han mistet lappen for både moped og bil i to år. Foto: Per Ervland, Seher.no
MISTET LAPPEN: - Jeg var ikke edru da jeg satte meg på mopeden. Det var utrolig dumt av meg, sier «Paradise Hotel»-deltakeren om episoden som førte til at han mistet lappen for både moped og bil i to år. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  «Paradise Hotel»-deltakeren Stian Claudi Reinung (20) tok til tårene da bestekompisen Daniel Hamnes ble sendt hjem fra TV3s realityserie tidligere denne sesongen.

Stian har tidligere avslørt at han har advart moren sin mot sterke scener som kommer senere i serien, men sier til Seher.no at det som skjedde under festene på skandale-hotellet uansett ikke kan måle seg med hans livs største fylletabbe.

Som 17-åring krasjet han nemlig med en politibil, etter å ha blitt tatt for fyllekjøring på moped.

- Jeg var på fest i Bærum, mens min daværende kjæreste var på jobb ikke så langt unna. Jeg sa at jeg kunne hente henne, selv om jeg ikke var helt edru da jeg satte meg på mopeden. På veien ble jeg møtt av politiet, men stoppet ikke.
 
- Ferden endte med at jeg krasjet med en annen politibil. Jeg brista to ribbein og fikk en ryggskade som følge av sammenstøtet, sier han til Seher.no.

Episoden skjedde kun ett år etter at Stian kolliderte med en lastebil etter ulovlig kappkjøring på moped, hvor han hevder han var 30 cm fra å dø.


Etter å ha konstatert at han hadde kjørt med promille, tok politiet fra Stian lappen for både bil og moped i to år.

Nå som han har fått lappen tilbake, angrer han på sin tidligere villmannskjøring.

- Det var dumt gjort, og jeg advarer andre mot å gjøre det samme. Nå kjører jeg aldri lenger med promille i blodet, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!     

LES OGSÅ: Petter Pilgaards kjæreste kjørt vekk i ambulanse