Sophie Vågsæter tar brystreduksjon:

«Paradise»-Sophie legger seg under kniven

- Jeg har hatt altfor store pupper hele tiden.

ULEMPE MED STORE PUPPER: Sophie Vågsæter har lenge vært plaget av størrelsen på brystene. Nå skal «Paradise Hotel»-profilen legge seg under kniven. Foto: Kine Falch / Se og Hør
ULEMPE MED STORE PUPPER: Sophie Vågsæter har lenge vært plaget av størrelsen på brystene. Nå skal «Paradise Hotel»-profilen legge seg under kniven. Foto: Kine Falch / Se og Hør Vis mer

(Se og Hør): - Jeg har hatt altfor store pupper hele livet, og det er ikke bare en fordel, sier Sophie Vågsæter (24).

Sunnmøringen, som markerte seg på «Paradise Hotel» i fjor, forteller til Se og Hør at hun skal legge seg under kniven for å operere brystene sine.

I motsetning til andre «Paradise»-deltagere som har forstørret brystene, ønsker Stranda-jenta å redusere størrelsen.

- Jeg har vurdert det veldig lenge, men nå tenkte jeg bare «nå gjør jeg det». Det var bare det rette øyeblikket, og så gror det fint før sommeren.

- Mye vondt

Sophie forklarer at de store brystene har gitt henne fysiske plager, og at hun har bestemt seg for brystreduksjon som en følge av dette.

- Jeg har hatt mye vondt i nakken og dårlig holdning. Det har påvirket meg i stort sett alt: Under trening, til hverdags og i klesveien, sier Sophie, og utdyper:

- Det har irritert meg hele tiden: Bare det å finne en bikini har vært vanskelig. Jeg er en «small» i størrelse, men jeg får ikke på meg en overdel på grunn av puppene mine.

Saken fortsetter under bildet.

- Hvor mye skal du redusere brystene dine med?

- Jeg skal på konsultasjon neste uke, men det blir nok et par størrelser ned, ja. Nå har jeg F i størrelse, forklarer sunnmøringen.

«Paradise»-profilen fortalte først om brystreduksjonen på sin egen blogg. Der skriver sunnmøringen at hun gruer seg til operasjonen.

- Jeg vet ikke helt, det høres bare ekkelt ut. Smertene i ettertid bryr jeg meg ikke om, men selve operasjonen synes jeg ikke er så veldig fett.

- Kan ikke si nei

Sophie Vågsæter var slettes ikke redd for konflikter da hun sjekket inn på «Paradise Hotel» i fjor.

Hun markerte seg som en tøffing tidlig i sesongen, før hun plutselig valgte å sjekke ut fra luksushotellet i Mexico - frivillig. Det har aldri tidligere skjedd i realityprogrammet.

Derfor var det trolig mange som jublet da det ble kjent at hun kanskje gjør comeback på luksushotellet i Mexico i år.

Der kan hun komme inn som en av de såkalte «legendene»: Personer som har markert seg i tidligere sesonger av realityprogrammet.

Hun får blant annet selskap av Carl Aksel Berg Jansen, Isabel Raad og Aurora Gude, og det er tv-seerne som bestemmer hvem av dem som til slutt får sjekke inn på hotellet.

DATET FOTBALLSPILLER: Sophie Vågsæter forteller om hvordan det var å våkne opp til bilder av seg selv i den britiske tabloidavisa The Sun. Hun var i London for å besøke Manchester United-spilleren Antonio Valencia. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Jeg kan jo ikke si nei til å gjøre comeback på «Paradise Hotel». Hvis jeg blir stemt inn skal jeg spille hardt fra første dag. Og jeg skal gjøre mitt ytterste for å sjarmere jentene, slik at det ikke vil bli noe problem å få seg en partner på hotellet, har Carl Aksel uttalt tidligere til Se og Hør.

Grunnet mageproblemer kom imidlertid ikke «legenden» Pierre Louis Olsson, kjent fra 2015-utgaven av «Paradise», lenger enn til flyplassen.

Han gikk til topps i TV3-programmet sammen med Martine Sjøhaug for tre år siden, men denne gangen satte helsa altså en stopper for Mexico-turen.

- Det går helt fint med meg. Det var ren uflaks, og jeg fikk problemer meg magen. Men jeg er «all good», sa han i ettertid til Se og Hør.

Vil du holde deg oppdatert på Paradise? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Brudd for Sarah Silverman